Vxe R1 Se+ Alınır mı?

Visa

80+
Reaksiyon skoru
56
1300 TL bütçem var siyah mouse alıcam r1 se+ alınır mı?

Alinabilir

Bu fiyata alınır.

Merhabalar, ürünü yaklaşık 15-16 gündür kullanıyorum. Eğer ağır bir mousetan buna geçiş yapacaksanız, ilk başta alışmak biraz zor olabilir fakat zamanla fazlasıyla alışıyorsunuz. Ürün görünüş açısından ne çok kötü ne de çok iyi, oldukça ortalama bir tasarıma sahip. Tasarımı oldukça sade. Ben, Havit KB885L klavyenin yanında kullanıyorum.

1K Hz ve en yüksek ayarlarda şarjı bana göre 4-5 gün kadar gidiyor. Bana kalırsa eğer yaklaşık 1 ay bekleme şansınız varsa mouse indirimlerini takip edip farklı bir model almanız daha mantıklı olabilir. Ancak bunu alırsanız da pişman olacağınızı düşünmüyorum.

İyi Günler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ürüne daha fazla para verseniz bile kesinlikle Wraith sitesinden alışveriş yapmanızı önermem. Site hizmeti inanılmaz kötü ve müşteri destekleri oldukça ilgisiz. Zaten haklarında yapılan yorumları okursanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
cogu kısı copten farkı yok alınmaz dıyorlarda kullananların yorumu genellikle güzel
uzun süre yakın fiyata çok daha iyi seçenekler satıldı o yüzden şuanda alınır ekleyebilirsende atk a9 al

düz atk a9 zaten 1300 tl fakat beyaz olduğu için onu almayı düşünmüyorum
o zaman vxe r1 se+ alabilirsin ben faceit cs prime ve moba lol tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarda gram üzmedi daha şarjıda kişiden kişiye değişir 7 hafta 10 gün arası gidiyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman vxe r1 se+ alabilirsin ben faceit cs prime ve moba lol tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarda gram üzmedi daha şarjıda kişiden kişiye değişir 7 hafta 10 gün arası gidiyor bana
1779959667415.webp

1779959676748.webp

ayın 19 unda takmışım şarja en son ortalama kullanımda şarj %25 şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,992
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho