Baska ne alınabilir bu fiyataAlınır da pek dayanıklı değil ona göre
Atk x1 se veya atk a9 alabilirsinBaska ne alınabilir bu fiyata
alınır bende var gayet güzel1300 TL bütçem var siyah mouse alıcam r1 se+ alınır mı?
geçen sene şubatta aldım sorunsuz kullanıyorum alınır1300 TL bütçem var siyah mouse alıcam r1 se+ alınır mı?
cogu kısı copten farkı yok alınmaz dıyorlarda kullananların yorumu genellikle güzelgeçen sene şubatta aldım sorunsuz kullanıyorum alınır
uzun süre yakın fiyata çok daha iyi seçenekler satıldı o yüzden şuanda alınır ekleyebilirsende atk a9 alcogu kısı copten farkı yok alınmaz dıyorlarda kullananların yorumu genellikle güzel
düz atk a9 zaten 1300 tl fakat beyaz olduğu için onu almayı düşünmüyorumuzun süre yakın fiyata çok daha iyi seçenekler satıldı o yüzden şuanda alınır ekleyebilirsende atk a9 al
o zaman vxe r1 se+ alabilirsin ben faceit cs prime ve moba lol tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarda gram üzmedi daha şarjıda kişiden kişiye değişir 7 hafta 10 gün arası gidiyor banadüz atk a9 zaten 1300 tl fakat beyaz olduğu için onu almayı düşünmüyorum
o zaman vxe r1 se+ alabilirsin ben faceit cs prime ve moba lol tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarda gram üzmedi daha şarjıda kişiden kişiye değişir 7 hafta 10 gün arası gidiyor bana