Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi ! - Xdrive Anka

fhevix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Bütçe
9000
Merhaba, bir süredir koltuk almayı düşünüyorum ama oyuncu koltuğu gerekli mi ? değil mi? ve hangi koltukları önerirsiniz ? xDrive Anka modeli şuan 8900e geliyor

valla ben de titanseat düşündüm ama iyi bir marka mı bilmiyorum uzun kullanımda sorun yaratır mı

O fiyata anka bedava, kullanıyorum ve memnunum. Boy ve kilo önemli 1,80 altındaysanız belki iyi olmayabilir ben 1,87 yim tam 1,84-85 lere uygun koltuk

O fiyata anka bedava, kullanıyorum ve memnunum. Boy ve kilo önemli 1,80 altındaysanız belki iyi olmayabilir ben 1,87 yim tam 1,84-85 lere uygun koltuk
evet 180 altıyım diğer bir telaşım da o, büyük deniliyor. sizin yorumlarınız nedir ?

1..80 80-88 kilo arası uygun mu

Dün ankayı almayı düşündüm ama boyum 173.

valla ben de titanseat düşündüm ama iyi bir marka mı bilmiyorum uzun kullanımda sorun yaratır mı
benim de ihtiyacım var koltuğa sandalye de oturmaktan sıkıldım :D titanseat'e mail atmıştım geçenlerde biz forumdaşlara %10 indirim ayrıca özel günlerde ekstra indirim yapabileceklerini söylemişlerdi. gün içinde bir mail daha attım eğer bayrama özel daha da indirim yaparlarsa hemen konu açacağım şuanda incehesap da throne modeli 11.5 en cazip o gözüküyor.

1.78 im gayet de iyi geliyor anka bana nerden cıkardınız büyük geleceğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,997
Üyeler
197,338
Son üye
dahhak
Geri