Bir kaç kişiden yorum aldım bir sıkıntı olmamış ama bende emin değilim tabivalla ben de titanseat düşündüm ama iyi bir marka mı bilmiyorum uzun kullanımda sorun yaratır mı
evet 180 altıyım diğer bir telaşım da o, büyük deniliyor. sizin yorumlarınız nedir ?O fiyata anka bedava, kullanıyorum ve memnunum. Boy ve kilo önemli 1,80 altındaysanız belki iyi olmayabilir ben 1,87 yim tam 1,84-85 lere uygun koltuk
1..80 80-88 kilo arası uygun muO fiyata anka bedava, kullanıyorum ve memnunum. Boy ve kilo önemli 1,80 altındaysanız belki iyi olmayabilir ben 1,87 yim tam 1,84-85 lere uygun koltuk
Uyar bence1..80 80-88 kilo arası uygun mu
1,80 altına büyük olabilir 15li diye bir model vardı o küçük bir model diye hatırlıyorum bir ına bakınevet 180 altıyım diğer bir telaşım da o, büyük deniliyor. sizin yorumlarınız nedir ?
sorun oluyor muymuş hocam baktınız mı ?Dün ankayı almayı düşündüm ama boyum 173.
benim de ihtiyacım var koltuğa sandalye de oturmaktan sıkıldımvalla ben de titanseat düşündüm ama iyi bir marka mı bilmiyorum uzun kullanımda sorun yaratır mı
hocam genelde 178-180 altı insanlar ve bir tık daha zayıf <80kg insanlar için büyük deniliyor bu koltuk için o yüzden dedik1.78 im gayet de iyi geliyor anka bana nerden cıkardınız büyük geleceğini