Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 845
- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar diliyorum.
Elimde Raijintek Orcus 240 RBW Marka sıvı soğutma vardı , 5 yıllık ömrünü doldurdu. Elimde şuan Stok Fan mevcut. Hava soğutma önerisi istiyorum sizlerden.
Kasam Corsair Carbidge Spec Delta ,
Aklımda iki model var ama ileride işlemci upgrade eder miyim bilmiyorum.
1.
www.gaming.gen.tr
2.
www.pazarama.com
Bunlar dışında ek öneriniz varsa bekliyorum. Tavsiye olarak da hangisini önerirsiniz. Kasama uyum sağlayacak şekilde.
Elimde Raijintek Orcus 240 RBW Marka sıvı soğutma vardı , 5 yıllık ömrünü doldurdu. Elimde şuan Stok Fan mevcut. Hava soğutma önerisi istiyorum sizlerden.
Kasam Corsair Carbidge Spec Delta ,
Aklımda iki model var ama ileride işlemci upgrade eder miyim bilmiyorum.
1.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
2.
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fırsatlarını kaçırma.
Bunlar dışında ek öneriniz varsa bekliyorum. Tavsiye olarak da hangisini önerirsiniz. Kasama uyum sağlayacak şekilde.