🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800x3d 12.927tl

Ya alıcam ama lanet olsun bu ne

1780004369472.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam strong m4 kule tipi soğutma yeterli olur mu bu işlemciye tam verimlilikte çalışır mı
Yetmez bence

Hocam bir tek oynadığım oyun cs 2 csde işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için 9060 xt 16 gb ekran kartı ile fps de uçarım diye düşünüyorum olmadı ilerde kule tipi soğutucu yenilerim
Bütçen Varsa Çekersin .

Bütçen Varsa Çekersin .

Hocam alacağım zaten ilk kule tipi soğutma çok olur kime sorsam herkese bunu öneriyorlar forumda baya iyi soğutması var heralde ama bunun kasama sığacağını da pek sanmıyorum açıkcası kasa markam Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel ATX Oyuncu Kasa şöyle göz ucuyla baktığım zaman dışardan biraz zor sığar gibi duruyor hatta sığmaz gibi geliyor gözüme risk de almak istemiyorum kasa değişecek bütçem de yok

Hocam alacağım zaten ilk kule tipi soğutma çok olur kime sorsam herkese bunu öneriyorlar forumda baya iyi soğutması var heralde ama bunun kasama sığacağını da pek sanmıyorum açıkcası kasa markam Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel ATX Oyuncu Kasa şöyle göz ucuyla baktığım zaman dışardan biraz zor sığar gibi duruyor hatta sığmaz gibi geliyor gözüme risk de almak istemiyorum kasa değişecek bütçem de yok
Rahat Sığar Hocam 165 Mm Desteği Var Bu Soğutucu 155 Mm Filandı Galiba .

Hocam rahat sığıyor sizin kasanın cpu yükselik soğutucu desteği maksimum 165mm arkadaşın attığu soğutucu 154mm.

Hocam kule tipi soğutmayı almadım diyelim işlemci sıcaklık açısından bir zarar görür mü sizce ? yanma durumu vb olay olur mu sonuçta benimki de kule tipi soğutma ama
Sendeki Ürün İle Bunu Bir Tutma Hocam Bu Çok Güçlü İşlemcileri Rahatlıkla Soğutabiliyor .

Geri