Msi Mag 274qpf X30mv 21.669 Tl

Rekabetçi oyunlarda lol valorant vs va panel olması problem yaratır mı? Miniled monitör almak istiyorum(2k) pek seçenek yok gibi.

Acayip can sıkıcı bir olay. Hangi sıklıkla denk gelir acaba
bence bu eski oyun diye böyle local dimming -3 alınca oled den farkı olmuyor monitörün bende almayı düşünüyorum ama biri alsada uzun süre kullanım deneyimi paylaşsa daha rahat hissetcem elimde patlamasın

Black smearinge razı oldum şimdi sırada flickr kavramı var, va panellerde olabiliyormuş göz sağlığı için iyi değil diyorlar, bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Black smearinge razı oldum şimdi sırada flickr kavramı var, va panellerde olabiliyormuş göz sağlığı için iyi değil diyorlar, bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Gördüğün üzere oledlerde dahi bu durum yaşanabiliyorken VRR flicker yüzünden görüntü kalitesinden vazgeçme.

Eğer istersen ilgili ayarı da kapatabilirsin.

Son düzenleme:
Gördüğün üzere oledlerde dahi bu durum yaşanabiliyorken VRR flicker yüzünden görüntü kalitesinden vazgeçme.

Eğer istersen ilgili ayarı da kapatabilirsin.

O pwm flicker den bahsediyor galiba.

TCL hali hazırda TV panel üreticiside olduğundan mini led monitörlerde ki local dimming algoritmasını iyi yönetebilecek şekilde çözmüş olabilir.Mini led monitörlerdeki sıkıntı level 3 de çok blooming yapması.Level 2 en ideali fakat bu seferde siyah başarımı istediğim kadar iyi olmuyor.

Hala mesafeliyim nefret ettim şu monitör araştırma sürecinden.
Bu aşamada karar vermen gerekiyor, vereceğin ücrete karşılık yüksek görüntü kalitesi ve aynı zamanda üst düzey hız sunsun istiyorsan OLED.

Mantıken temelde aslına bakarsan Pixel Based Dimming ile Zone Based (Local) Dimming karşılaştırması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,992
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho
Geri