Rekabetçi oyunlarda lol valorant vs va panel olması problem yaratır mı? Miniled monitör almak istiyorum(2k) pek seçenek yok gibi.
Acayip can sıkıcı bir olay. Hangi sıklıkla denk gelir acaba
bence bu eski oyun diye böyle local dimming -3 alınca oled den farkı olmuyor monitörün bende almayı düşünüyorum ama biri alsada uzun süre kullanım deneyimi paylaşsa daha rahat hissetcem elimde patlamasınAcayip can sıkıcı bir olay. Hangi sıklıkla denk gelir acaba
Black smearinge razı oldum şimdi sırada flickr kavramı var, va panellerde olabiliyormuş göz sağlığı için iyi değil diyorlar, bunun hakkında bilgisi olan var mı?
O pwm flicker den bahsediyor galiba.Gördüğün üzere oledlerde dahi bu durum yaşanabiliyorken VRR flicker yüzünden görüntü kalitesinden vazgeçme.
Eğer istersen ilgili ayarı da kapatabilirsin.
![]()
VRR Flicker Problem In Monitors: Six Popular Gaming OLEDs All Have This Issue
OLED flickering while gaming has been a known issue for several years now; any moment when a game experiences an unstable or erratic frame rate, owners of expensive OLEDs see periodic flashes or flicker.www.rtings.com
![]()
FreeSync vs G-SYNC: Which Is Better?
Variable Refresh Rate (VRR) is designed to reduce screen tearing in games without introducing stuttering or increased input lag. But how does it work, and are there any advantages to using FreeSync vs G-SYNC technology?www.rtings.com
Hala mesafeliyim nefret ettim şu monitör araştırma sürecinden.Oled konusu açtı, ilk mesafeliydi şimdi fikrini değiştirmiş.
Bu aşamada karar vermen gerekiyor, vereceğin ücrete karşılık yüksek görüntü kalitesi ve aynı zamanda üst düzey hız sunsun istiyorsan OLED.Hala mesafeliyim nefret ettim şu monitör araştırma sürecinden.