Çözüldü✓ 9700x Oyunlarda 90-95 Derece

Montajda hata olmasın. Soğutucudaki koruyucu jelatini söktün mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendim montajladım montajlarken çıkardım jelatini
foto atsana fanlar ne yçne bakıyor.

Kasanın içi böyle , abime 7800x3dye aynı soğutucunun montajını yaptım beraber oynuyoruz o 75 dereceyi geçmiyor ben 90 derece

boşta sorun yok 50 derece soğutucuda mı sorun var acaba , arka fanın rgbsi de yanmıyor ilk günden beri

Ekler

• IMG_3584.webp
    IMG_3584.webp
    696.7 KB · Hit: 114
  • Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
nzxt h510i evet hava akışı iyi

işlemciyi 1 yıl önce aldım aldığımdan beri böyle 4 - 5 kez termal macun yeniledim fark etmiyor
1 yıldır böylemi

evet god of war , god of war ragnarok , tlou 1-2 , arc raiders hepsinde 85-95 arası
hocam keşke daha önce açsaydınız bu konuyu. işlemcimi hatalı diye düşünmeden edemiyorum.

hocam keşke daha önce açsaydınız bu konuyu. işlemcimi hatalı diye düşünmeden edemiyorum.
bende de aynı işlemci var ve 240mm soğutma var ama 75 derecenin yukarısını hiç görmedim

Montajda bir sorun olduğu belli. O soğutucuyu fansiz taksan bile o işlemci o derecelere çıkmaz

Kasanın içi böyle , abime 7800x3dye aynı soğutucunun montajını yaptım beraber oynuyoruz o 75 dereceyi geçmiyor ben 90 derece

boşta sorun yok 50 derece soğutucuda mı sorun var acaba , arka fanın rgbsi de yanmıyor ilk günden beri
hocam Allah için bu kasa nasıl hava alsın zaten önü kapalı 1 tane fan boşa dönüyor 2 tane egzoz fan takmışsın sanırım hava akışı yok gibi bir şey

bende de aynı işlemci var ve 240mm soğutma var ama 75 derecenin yukarısını hiç görmedim
performans olarak bir sorunu yok 21 şubat 2025te incehesaptan almışım hala garantisi var

kasanın hava akışı kötüyse ekran kartınında yanması lazım. ekran kartı değerleri nasıl?

ekran kartı yükte 60-65 derece

performans olarak bir sorunu yok 21 şubat 2025te incehesaptan almışım hala garantisi var
daha serin çalışması varken bu kadar fark olması pek normal değil. birde bu işlemciyi diğer kasaya takıp denermisin eğer aynı değerleri veriyorsa işlemci hatalı

ekran kartı yükte 60-65 derece
kasanın hava akışında bi problem yok o zaman

Geri