Mad60 He Klavye Alınır mı? Klavye Onerisi

Reaksiyon skoru
44
İyi bayramlar, klavye bakıyodum mad60he yi gördüm wraithde birde birkaç yerde tavsiye edildi sizce Alınır mı? alırsam limited versiyonunu alicam ama stokda yok gelirmi bilmiyorum sizce gelirmi bide klavyenin ayak yükseltici felan yok Alınır mı? kararsızım yada öneriniz varmı bu fiyatlara

Alabilirsin reis eğer beğendiysen limited gelirmi onu biz bilemeyiz onlara sorman lazım

limited olan gelmeyecek diye biliyorum w60 daha iyi bir tercih olur mad60tan

limited olan gelmeyecek diye biliyorum w60 daha iyi bir tercih olur mad60tan
W60 da gicirdama sorunu yokmu birde tasarımı çok sade w60 in limited o w60 in gelmezse hiç almam ikinci elde limeted i iki üç katı saçma bir kara borsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin reis eğer beğendiysen limited gelirmi onu biz bilemeyiz onlara sorman lazım
Başka ne alınır hocam

W60 bence daha iyi bir seçenek olur o bütçede.

W60 da gicirdama sorunu yokmu

Gıcırdama sorununu ilk defa gördüm. Kasa mı gıcırdıyormuş? Yani pc başında otururken sıkıntıdan klavyeyi alıp sağa sola doğru kanırtmadığınız sürece gıcırdama gibi bir problem ne kadar sorun teşkil edebilir?
Bahsettiğiniz gıcırdama eğer switchden gelen yay sesi gibi bir şeyse ben W75 kullanıyorum aynı switchleri kullanıyorlar öyle bir problem bende yok.
Eğer 75'lik bir şeyler arıyorum çok kalitesiz olmasın, manyetik switchden de vazgeçmeyeyim dersen Ulugames Howl 75 de düşünebilirsiniz 2500TL bütçede.

W60 bence daha iyi bir seçenek olur o bütçede.

Gıcırdama sorununu ilk defa gördüm. Kasa mı gıcırdıyormuş? Yani pc başında otururken sıkıntıdan klavyeyi alıp sağa sola doğru kanırtmadığınız sürece gıcırdama gibi bir problem ne kadar sorun teşkil edebilir?
Bahsettiğiniz gıcırdama eğer switchden gelen yay sesi gibi bir şeyse ben W75 kullanıyorum aynı switchleri kullanıyorlar öyle bir problem bende yok.
Eğer 75'lik bir şeyler arıyorum çok kalitesiz olmasın, manyetik switchden de vazgeçmeyeyim dersen Ulugames Howl 75 de düşünebilirsiniz 2500TL bütçede.
Birisinde görmüştüm alt taraf gicirdiyorda oyun oynarken sorun yaşatmaz ama mad60in tasarımı daha iyi gibime geldi w60 çok sade

Birisinde görmüştüm alt taraf gicirdiyorda oyun oynarken sorun yaşatmaz ama mad60in tasarımı daha iyi gibime geldi w60 çok sade
Mad 60'da üzecek bir klavye değil bence.
Zaten özellikleri çok benzer. Bence ikisi arasında kaldıysanız hoşunuza gideni alın. İleride switchleri ömrünü doldurduğunda siteden bi switch kiti sipariş edip takar devam edersiniz.

Mad 60'da üzecek bir klavye değil bence.
Zaten özellikleri çok benzer. Bence ikisi arasında kaldıysanız hoşunuza gideni alın. İleride switchleri ömrünü doldurduğunda siteden bi switch kiti sipariş edip takar devam edersiniz.
Özellikleri o fiyatlara genelde hep benzer w60 a benzer bir klavye kullanmıştım ondan farklı bişey arıyorum mad60 daha iyi olabilir ama limited herhangi birine gelirse onu alırım umarım gelir de pek sanmıyorum ikinci el alicaktim Kara borsaya dönmüş 6k ya satıyorlar w60 i .d

Özellikleri o fiyatlara genelde hep benzer w60 a benzer bir klavye kullanmıştım ondan farklı bişey arıyorum mad60 daha iyi olabilir ama limited herhangi birine gelirse onu alırım umarım gelir de pek sanmıyorum ikinci el alicaktim Kara borsaya dönmüş 6k ya satıyorlar w60 i .d
W60'ın limited tek modeli BBL modeli o da daha gelmeyecek. Zamanında 75 BBL olanını alamadığım için şimdi biraz pişmanım o zamanlar keşke bir şekilde alsaydım.. BBL edition kalmadığı için Beyazını aldım aşırı memnunum renginden klavyeden ancak o turuncu kasa hep bi içimde boşluk olarak kaldı.
Mad serisinin limitedı hakkında bir bilgim yok maalesef.

İyi bayramlar, klavye bakıyodum mad60he yi gördüm wraithde birde birkaç yerde tavsiye edildi sizce Alınır mı? alırsam limited versiyonunu alicam ama stokda yok gelirmi bilmiyorum sizce gelirmi bide klavyenin ayak yükseltici felan yok Alınır mı? kararsızım yada öneriniz varmı bu fiyatlara
Mad68 sarı siyah keycapli mad68 lerden almayın. Sıkıntı yaratmaz klavye olarak ama keycapleri 3 ayda solma yaptı. Aşırı kalitesiz desenli keycapleri. Tabi fiyatının kalitesi fazlasını beklemek doğru olmaz. Ama düz siyaz ve beyaz versiyonlarını arkadaşlarım kullandı. Onlarda öyle bir sıkıntı olmadı. Ama rivayete göre bu modelin Wraith dışında satılanları kronik sorunluymuş :P Alırken bunu göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:
Mad68 sarı siyah keycapli mad68 lerden almayın. Sıkıntı yaratmaz klavye olarak ama keycağleri 3 ayda solma yaptı. Aşırı kalitesi desenli keycapleri. Tabi fiyatının kalitesi fazlasını beklemek doğru olmaz. Ama düz siyaz ve beyaz versiyonlarını arkadaşlarım kullandı. Onlarda öyle bir sıkıntı olmadı. Ama rivayete göre bu modelin Wraith dışında satılanları kronik sorunluymuş :P Alırken bunu göz önünde bulundurun.
Hocam sizin ikinci ellede bilginiz vardı Alınır mı? ikinci el herhangi klavye

Geri