bende de öyle deniyorum ama devam ediyor.colorful 5080 ekran kartına tıklayınca ana sayfaya atıyo sizde de öyle mi sorun ne acaba
bende de öyle deniyorum ama devam ediyor.colorful 5080 ekran kartına tıklayınca ana sayfaya atıyo sizde de öyle mi sorun ne acaba
Alacakmısıncolorful 5080 ekran kartına tıklayınca ana sayfaya atıyo sizde de öyle mi sorun ne acaba
düşünüyorumAlacakmısın![]()
genel bi sıkıntı var bi an da 11 e düştü zatenbende de öyle deniyorum ama devam ediyor.
Evet düzelmesini bekliyorum. İlginç olan 15 stokla başladı 4 satıldı ama link yok ortadacolorful 5080 ekran kartına tıklayınca ana sayfaya atıyo sizde de öyle mi sorun ne acaba
Ekran kartı zaten öncesinde de çıkmıyordu sitede ben gaming gecesine özel ekliycekler sandım siteyegenel bi sıkıntı var bi an da 11 e düştü zaten
Çok sağolun Hocam güzel anakartbuyur hocam memitolu anakart![]()
Colorful iGAME X870 Senna V14 AMD AM5 DDR5 8200MHz ATX
Colorful iGame X870 Senna V14, AMD Zen 5 işlemci mimarisi ile ATX form faktöründe 192 GB bellek kapasitesine sahip. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
site güvenilir mi? ilkdefa gördümDIşarıya göre anakart 600 lira ucuza geliyor hocam. İhtiyaç varsa alınabilir.
![]()
MSI B550M PRO-VDH 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX ... - Ucuzbudur
En ucuz MSI B550M PRO-VDH 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
Ben de bekliyordum arkadaş 216 gönderdi onu kullanıyorum. Beyazla eşit fiyata çekseler bile alacaktım almadım inat ettim kendileri kaybederGüzel airflowa sahip siyah bir kasa indirimi yapmamaya yemin etmişler heralde. Nedir bu beyaz aşkı anlamadımlancool 217 siyah indirimi bekliyorum kaç zamandır 7000den aşağı düşmedi bir türlü
Alınır. Amazon'da da bu fiyatlara düştü sonra geri çıktı.![]()
GIGABYTE B850M FORCE AM5 DDR5 9600MHz (OC) mATX Anakart
AM5 soket ve DDR5 desteğiyle güçlendirilmiş GIGABYTE B850M Force anakart, yüksek performans için M.2 yuvalarıyla donatılmıştır. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
sizce alınır mı?
uzun süre gidermi hocamAlınır. Amazon'da da bu fiyatlara düştü sonra geri çıktı.