70k'ya Bu Sistem Alınır mı?

enokeno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
652
başkan gpt ile detaylı bi inceleme yaptım slate gold en fiyat performans olanı diyor suanki gpum amd oldugundan amdye geçmek çok istemiyordum yazılım ve coil whine problemlerinden dolayı ama eskisi kadar sorunlu değil diyor, sana sorum bu slate goldda almadan önerdiğin bi geliştirme yükseltme var mıdır?

Kesinlikle ekteki gibi bir adet kule tipi fan alın yoksa sıcaklıktan işlemci gücünü kesmek zorunda kalır. Haricinde gönül isterdi ki farklı kasa ve psu önerelim ancak oem sistemlerin de eksisi opsiyonların kısıtlı olması oluyor. Bütçeniz varsa anakartı Gigabyte B850M Force modeliyle değiştirebilirsiniz fazladan 1 adet m2 yuvanız, daha hızlı ram desteğiniz ve 12 faz bi anakarta geçmiş olursunuz hemde daha yakışıklı :) ama yoksa da olmayabilir. Benim gördüklerim bu kadar başka arkadaşların gözüne takılan bir şey varsa onları da dinlemekte fayda var.

Kesinlikle ekteki gibi bir adet kule tipi fan alın yoksa sıcaklıktan işlemci gücünü kesmek zorunda kalır. Haricinde gönül isterdi ki farklı kasa ve psu önerelim ancak oem sistemlerin de eksisi opsiyonların kısıtlı olması oluyor. Bütçeniz varsa anakartı Gigabyte B850M Force modeliyle değiştirebilirsiniz fazladan 1 adet m2 yuvanız, daha hızlı ram desteğiniz ve 12 faz bi anakarta geçmiş olursunuz hemde daha yakışıklı :)ama yoksa da olmayabilir. Benim gördüklerim bu kadar başka arkadaşların gözüne takılan bir şey varsa onları da dinlemekte fayda var.
ben anakart olarak https://www.incehesap.com/colorful-...0mhz-matx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-85845/ bunu düşünmüştüm wifi avantajından dolayı soğutucuya hiç bakmamıştım onu da ekleyeyim anakarta ne diyorsunuz peki?

işlemci 245kf
soğutucu 120mm
ssd 1tb
fiyat 70115tl bu paraya daha iyi bir sistem alınabilir mi bütçe 70 civarında ama çok uyguna bir şey olursa 80 e çıkarım
70K'ya elimi bile sürmem

Olabilir wifi özelliği de işinize yarayacaksa değerlendirilebilir çok farklı çeşit marka ve model olduğu için artık bir yerden sonra ihtiyacınıza göre kendiniz seçmeniz gerekiyor epey.com üzerinde de ayrıntılı şekilde tüm marka modelleri karşılaştırmasını yapıp veriler üzerinden en mantıklı olanı seçebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,256
Üyeler
197,166
Son üye
Mertens24253466
Geri