Kasanın Üstündeki Manyetik Mıknatıslı Filtreyi Nerden Bulabilirim?

porter

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar
kasa fazeon f7 kasaya genel temizlik parçaların bakımı macunu vs uğraşırken bu parçaları yıkadıktan sonra fön makinesiyle kurutmaya çalıştık üst taraf böyle yamuldu
tekrar ısıtıp kitapların arasına sıkıştırdım
sıcak suda bekletip yine sıkışabileceği düz bi yere koydum ama yok adam edilmedi başka çözümde bulamadım yenisini almam lazım ama bı ölçülerdede yok bilgisi olan var mı
16x32 ölçüler

Ekler

• image.webp
    image.webp
    529.2 KB · Hit: 48
halının altına at sureklı basılan bır yer olsun 3 5 gun kalsın

Merhaba arkadaşlar
kasa fazeon f7 kasaya genel temizlik parçaların bakımı macunu vs uğraşırken bu parçaları yıkadıktan sonra fön makinesiyle kurutmaya çalıştık üst taraf böyle yamuldu
sıcak suda bekletip yine sıkışabileceği düz bi yere koydum ama yok adam edilmedi başka çözümde bulamadım yenisini almam lazım ama bı ölçülerdede yok bilgisi olan var mı
16x32 ölçüler
keyfe keder strip magnetle yapabilirsin kendin yumuşak tel filtreyle ya da uğraşma sorun teşkil etmez kullanımda benim üstteki filtreyi taşınırken unuttum kasa 6 senedir üstteki filtre olmadan duruyo sadece extra tozlanıyor ama sorun değil düzenli yıkıyorum parçaları zaten izoyla

keyfe keder strip magnetle yapabilirsin kendin yumuşak tel filtreyle ya da uğraşma sorun teşkil etmez kullanımda benim üstteki filtreyi taşınırken unuttum kasa 6 senedir üstteki filtre olmadan duruyo sadece extra tozlanıyor ama sorun değil düzenli yıkıyorum parçaları zaten izoyla
kötü duruyor diye arıyordum

kötü duruyor diye arıyordum
dediğimi yapabilirsin aynı ölçüde bulman zor bit pazarında satılan kasalardan uygun ölçüde bulup alabilirsin satarsa onun dışında bulman zor hazır şekilde

Merhaba arkadaşlar
16x32 ölçüler
Kasaya parçalara sıcak hava üfletme. Soguk hava üflet hem bu tarz yamulma olmaz hemde zarar vermez.

Sıcak fön tutmuşsun bu yüzden böyle olmuş. Yakmayacak sıcak su koy bir leğene. Bunu içine sok yumuşasın. Sonra çıkar düz bir zemine koy üstüne de düz bir şey koy. Ağır olsun biraz. 10-15 dakikaya dümdüz olur

Kalın kitap varsa aralarına koy üstüne de ağırlık koy kitapların. Belki düzelir nasıl bir malzemesi olduğunu bilmiyorum çok esnek bişi değilse muhtemelen düzelir kankam

Kasaya parçalara sıcak hava üfletme. Soguk hava üflet hem bu tarz yamulma olmaz hemde zarar vermez.
kasaya üfletme yapmadım bu plastik filtreyi yıkamıştım kurusun diye tutunca böyle oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıcak fön tutmuşsun bu yüzden böyle olmuş. Yakmayacak sıcak su koy bir leğene. Bunu içine sok yumuşasın. Sonra çıkar düz bir zemine koy üstüne de düz bir şey koy. Ağır olsun biraz. 10-15 dakikaya dümdüz olur
denedim olmamıştı ama tekrar denerim

Aynısı arkadaşda da Rampage kasada olmuştu, satıcıya yazıp yollamalarını istemişti. Ücretsiz göndermişlerdi. Satıcıya sorun derim. Belki yollarlar. Gerçi Fazeon kasaların yedek parçası var mıdır o da muallakta kalan bir soru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,186
Üyeler
196,913
Son üye
progressive
Geri