4000 TL'ye Kablosuz Klavye

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Bütçe
4000
4000 TL bütçede kablosuz beni uzun süre götürecek malzeme kalitesi iyi klavye arıyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bu bütçede alabileceğim en iyi klavye nedir?

W75 kablolu

sanırım bu bütçede deneyimlediğim kablosuz ve mekanik forumda incelediğim beast r75 he pro, ama manyetik klavyelerde 8000mah batarya da olsa FPS için manyetik, manyetik için de kablolu bağlantı öneriyorum

w75 yine de seçilebilir, ATK RS7 Air de tercih edilebilir, bütçeyi arttırmak istemiyorum kablosuz da şart dersen beaste bakmanı öneririm

W75 e o kadar para verilmez, leobog hi75c pro güzel, manyetik istiyorsan da bir sürü seçenek var daha ucuza. W75 bu fiyatlara nasıl satıyor anlamış değilim

Kablosuz diye belirttim özellikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

W75 e o kadar para verilmez, leobog hi75c pro güzel, manyetik istiyorsan da bir sürü seçenek var daha ucuza. W75 bu fiyatlara nasıl satıyor anlamış değilim
Kablolu almam zaten. Bu bütçedeki kablosuz manyetikler de iyi değil diyorlar.

Hi 75c pro hangi switch tercih etmeliyim? Posiotoning platelerin farkı nedir? Baileys modeli hoşuma gitti stokla ilgili bir bilgi mevcut mu?

Kablosuz diye belirttim özellikle.

Kablolu almam zaten. Bu bütçedeki kablosuz manyetikler de iyi değil diyorlar.

Hi 75c pro hangi switch tercih etmeliyim? Posiotoning platelerin farkı nedir? Baileys modeli hoşuma gitti stokla ilgili bir bilgi mevcut mu?
Manyetik switch klavye alıyorsan FPS oyunu için alıyorsundur, onu da kablosuz kullanırsan tam verim alamazsın. Ancak çok üst düzey FPS falan oynamıyorsan mrkanikte işini görür. Leobog hi75cpro fiyatına göre baya iyi ürün, baileys gslirmi bilemiyorum, olan renklerden çak geç

Manyetik switch klavye alıyorsan FPS oyunu için alıyorsundur, onu da kablosuz kullanırsan tam verim alamazsın. Ancak çok üst düzey FPS falan oynamıyorsan mrkanikte işini görür. Leobog hi75cpro fiyatına göre baya iyi ürün, baileys gslirmi bilemiyorum, olan renklerden çak geç
İlk model ucuz ama çok kötü duruyor stoktakilerden Quantum Wasteland hoşuma gitti ama 3900TL

4000 TL bütçede kablosuz beni uzun süre götürecek malzeme kalitesi iyi klavye arıyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bu bütçede alabileceğim en iyi klavye nedir?
Hocam kablosuz manyetik alma. Sıkıntı yaşarsın, onun yerine kaliteli kablolu manyetik alman daha mantıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri