Arkadaşlar Sistemimden Bir Kaç Parça Değiştircem Yardımcı Olur Musunuz ?

Daha yakışıklı duruyor tabi soğutması da etkilidir ve hafif oc ile gelir. Zaten o fiyata ise alma alacağın zaman bakarsın fırsat varsa bazen 40 a kadar düşebilir ha yoksa gider sapphire pulse alırsın emin ol üst seviye gözükmüyor oda sadece rgb ne yok onun dışında üst seviye kart gibi soğutması var.
Yani anladığım kadarıyla ekran kartlarının marka farkları şunları ifade ediyor Soğutma blokları ve RGB desteği bu 2 özellikten ibaret sanırım ?

Yani anladığım kadarıyla ekran kartlarının marka farkları şunları ifade ediyor Soğutma blokları ve RGB desteği bu 2 özellikten ibaret sanırım ?
Evet Sistem söyle işliyor AMD veya Nvidia her kimse gpu chipi üretir ürettiği çipleri firmalara gönderir montajı onlar yapar soğumasını secer yani bir model aldığından içinde gpu aynı olur ram tarafı farklı olur bazı kartlar oc olduğu için güç girişi artabilir öyle yani şu firmanın kartları bozuk alinmaz denmez Sadece soğutucusu Kötü denebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela sapphire pulse birebir amdnin referans kartı diyebilirim

Hocam ben en ucuz hangisi ise ondan alıcam da bu taichi rx 9070 xt yazdım 50 bin tl diyor ne farkı var malzeme kalitesi falan mı ?

Hocam Vento kasa önerileri yapan var ama iyi midir vento ?
kanka taichi en hızlı çekirdeğe sahip ventoda gözüne takılan neler var

evet model yükselince aynı kartta soğutma bloğu daha iyi oluyor ve dış görünüş :)

birde bir tık oc oluyor

bunla da kullandım işlemciyi knk 240mm ile arasında 5 derece civarı var alacaksan 360mm sıvı al yoksa bu da iş yapıyor kasada psu alınca montajlı ne geliyor ki atx 3.1 li psu al ne lazımsa o kabloyu takacaksın zaten
Hocam akvaryum kasalar nasıl olur ?

Evet Sistem söyle işliyor AMD veya Nvidia her kimse gpu chipi üretir ürettiği çipleri firmalara gönderir montajı onlar yapar soğumasını secer yani bir model aldığından içinde gpu aynı olur ram tarafı farklı olur bazı kartlar oc olduğu için güç girişi artabilir öyle yani şu firmanın kartları bozuk alinmaz denmez Sadece soğutucusu Kötü denebilir

Mesela sapphire pulse birebir amdnin referans kartı diyebilirim
Hocam bide bir şey sorabilir miyim beyaz kasa toplasam sizce nasıl olur ?

FENA DEĞİL knk ama 1 2 lira fazlasına daha iyileri düşüyordu beyaz kasa maliyetli olabilir
Hocam psu https://www.incehesap.com/xpg-core-..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.55.9 bunu alayım diyorum işlemci de şuan zaten indirimde
https://www.pttavm.com/amd-ryzen-7-...120-w-islemci-tray-kutusuz-fansiz-p-678354506
net 10 koduyla 12927 tl ye düşüyor işlemci de
boş bir kasa
anakart
ekran kartı indirim beklemem lazım
ve işlemci soğutucusu kalıyor

Geri