Darmoshark Top75 He Wired Alınır mı

Manyetik özellikler kablosuzda verimli değil haberin olsun

https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-he-kablolu-klavye-manyetik-switch-he

klavye şuan wratih de indirimde sessiz klavye arıyordum 2. el asus snow switchler le bunun arasında kaldım ya da çok fiyat vermeden reddragon k552 de ucuzlukla cazip geliyor
Şuan attığın klavye ile yazıyorum, switchleri ve basma hissiyatı güzel. Malzeme kalitesi olarak Darmoshark hep kaliteli üretiyor zaten, öneririm.

Bu rengini öneririm.

https://www.gaming.gen.tr/urun/7918...be361df16c5461a480f499250fb&pao_edit=1#cr_qna

bununla kıyaslasak nasıldır burdakai ışıkalrsan ışık sızması ve türkçe karakterler çok hoş duruyor aldıktan sonra türkçe şefaf keycaps bulabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim bu fiyat bandında en sessiz switchler bu klavyede.
swar tierlist videosunda öyle diyordu bende ordan gördüm

Şuan attığın klavye ile yazıyorum, switchleri ve basma hissiyatı güzel. Malzeme kalitesi olarak Darmoshark hep kaliteli üretiyor zaten, öneririm.

Bu rengini öneririm.
hangisinde harfler daha net okunayaabiliyor sistem beyaz benim beyazda uyumlu olur ama siyah üstüne turuncu daha okunabilir hissetirdi

https://www.gaming.gen.tr/urun/7918...be361df16c5461a480f499250fb&pao_edit=1#cr_qna

bununla kıyaslasak nasıldır burdakai ışıkalrsan ışık sızması ve türkçe karakterler çok hoş duruyor aldıktan sonra türkçe şefaf keycaps bulabilir miyim

Bu klavyeyi kullandım bu fiyat bandında alabileceğin en f/p klavyelerden bir tanesi. Sırf malzeme kalitesi hakkında yapılan dedikoduları merak ettiğim için aldım kullandım. Ben memnun kaldım. Detaylı inceleme yapan bir arkadaşımız mevcut.

Edit: Türkçe şeffaf keycapler satılıyor. Ama shine-thourgh yani harflerin ışık geçirdiği keycap modellerini bulmanız imkansıza yakın tr layout olarak.

hangisinde harfler daha net okunayaabiliyor sistem beyaz benim beyazda uyumlu olur ama siyah üstüne turuncu daha okunabilir hissetirdi
Hocam beyaz doğal olarak daha okunabilir ama turuncuda çok fark ettirmez şeffaf olduğu için

Bu klavyeyi kullandım bu fiyat bandında alabileceğin en f/p klavyelerden bir tanesi. Sırf malzeme kalitesi hakkında yapılan dedikoduları merak ettiğim için aldım kullandım. Ben memnun kaldım. Detaylı inceleme yapan bir arkadaşımız mevcut.

Edit: Türkçe şeffaf keycapler satılıyor. Ama shine-thourgh yani harflerin ışık geçirdiği keycap modellerini bulmanız imkansıza yakın tr layout olarak.

sizce hangisi daha önde hocam

sizce hangisi daha önde hocam
k1 he benim için giriş seviyesi manyetik klavyeler içinde en komple klavyelerden bir tanesi. Web yazılım başarılı, malzeme kalitesi olarak başarılı. Fiyat olarak da başarılı bence. Darmosharkta güzel ama polling rate 1k bu fiyat bandında 1k polling rate nadir. K1 he de 8k polling rate mevcut. Kullanıp kullanmamak önemli değil. Böyle bir klavye alıyorsam elimin altında en azında 8k hz lik klavye olmasını tercih ederim.

ben 8k kulanmaycağım ya pazarlama için gereksiz geliyor bana 1 msn tepkime süresiyle 0.125 msn arasında farki anlayabilen f1 pilotudur bence hocam

ben 8k kulanmaycağım ya pazarlama için gereksiz geliyor bana 1 msn tepkime süresiyle 0.125 msn arasında farki anlayabilen f1 pilotudur bence hocam
sizinle paralel düşünüyorum bende aynı fikirdeyim 8k polling rate için ama piyasa bizimle aynı fikirde değil. Yani insanlar bunu satın alıyor malesef. Eğer ilerde satmayacak uzun süre kullanacaksanız 8k şart değil.

başka öerinbilceğiniz sessiz klavye var mı mekanik red de olur mekanik klavye olayı da keza pazarlama gibi geliyor ama reddragon klavye alsam üzer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,533
Üyeler
196,984
Son üye
hamzaturk
Geri