Ben de çok bilmiyorum. Ama sınırsız paketleri var. Bu paketlerde internet paylaşımını engelleyen ayarlar da oluyor. Eğer bu engeli olmayan, atıyorum sınırsız düz paket aylık ₺1000, engel olmayan ₺1400 gibi olabilir. Fiyat çok gelmiş olabilir Superbox'da da buna benzer fiyatlar verirsiniz.
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
bireysel.turktelekom.com.tr
Ama tabii olmayabilir. Görseldeki tethering'e izin vermiyorlar daha çok. Git yandaş diğer firmamızdan superbox al kafası.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada Superbox mantığı TT, Vodafone'da da var. Ama benzer deneyim sağlayacaktır.
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
bireysel.turktelekom.com.tr
Altyapı hizmeti beklemeden, internete özel avantajlarla ev interneti sahibi olmak için 5G Redbox'a göz atın. Redbox ile siz nereye, ev interneti oraya
www.vodafone.com.tr
5G muhabbeti de boşa yatırım falan yapmadılar. Büyük ihtimalle ABD ile artan ilişkiler, artık şunu da ileri taşıyın dendi ve onun ittirmesi ile yaptılar. Yoksa malum iktidar 5G bile seçim vaadi olarak sunardı. Hızlar çok da değişmedi yani.