@korkusuzberitan 77k monitöre verebilecek paran var ama hala epey kullanıyorsun, hala paratuzağı dp 2.1 için para vermek istiyorsun, hala aynı paneli, kaplamayı kullanmasına ve aynı yanma koruyucu özellikler olmasına rağmen 35k fazladan vermek istiyorsun şaşırıyorum. Piksel yenileme mi MSI da var. Logo karartma MSI da var. Piksel kaydırma MSI da var. Yani ne sanıyon hacı MSI markasını aşağıda kalır yanı yok yani. Yakınlık sensörü ek olarak asusun modelinde var ama MSI tarafında da MPG322UR X24 de var. Mag olana eklememiş. Kaldı ki yakınlık sensörü hem düzgün çalışmıyor, hem de Windows üzerinde ekranı 3 dakika hareketsiz bırak ayarını açtığında yakınlık sensörüne para vermeye gerek kalmıyor. Asusun reklam yapıp gözüne sokması seni kandırmasın MSI da aynı özellikler var zaten. OLED care sistemi MSI tarafında da mevcut. Epey de inceleme sitesi değil sadece Asus ve MSI sitesinden verileri kopyalayıp yapıştırıyor.
77k çok uçuk bir miktar büyük kazık var ortada son kullanıcı anlamaz diyerek ''sevme'' derdindeler. Kullanılan panel belli Samsung tarafından üretilen 4.nesil Penta Tandem panel. Kullanılan kaplama belli quantum black. MSI buna dark Armor Asus ise blackshield diyor. İkiside samsung üretimi quantum black kaplaması isimlendirmesi pazarlaması farklı. İkiside aynı teknolojileri kullanıyor isimlendirmeler farklı. Asus MARKA satıyor. 3-5 bin TL değil 33 bin TL fark var burada.
Yani biraz düşünmek lazım tartmak lazım kazıklanmamak lazım. Mesela XG27UCDMG kullanmışsın bunda DP 2.1 yok DSC ile 4k 240hz veriyor bir eksikliğini hissettin mi? Hayır. Çünkü DSC ile aynı şeyleri yapabiliyorsun. En iyisi olmak ile süsleyip en iyisi diyerek 33k farkla satmak başka şey.
Ha mantığın şuysa görüntü, hız, teknoloji farkı olmasına gerek yok adı yetsin ASUS yazsın dp 2.1 fark yaratmasa da ben marka takıntılıyım gerekli olmasa bile tüm özellikleri istiyorum 33 bin TL fazladan verdiğimde neredeyse hiç bir fark hissetmeyecek olsam da bunu almak istiyorum diyorsan alabilirsin satıcıların işine gelir.

Satıcıların en sevdiği tip sorgulamadan alanlar.