❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Yok hocam pompa saglam fanlar titriyor
Benimkide titriyor, ama oto moddayken oyun açınca böyle dıızzzzz diye titreyip duruyo sonra yine dızzz diye titreyip yine duruyo. Pompa devir daim yaparken titreme yapıyor diye düşünüyorum. Çünkü fanları %100 e çekince bendeki titreme tamamen gidiyor.

Aktif kullanıyorum. Hiç tavsiye etmem pompası aşırı titriyor. Masa vivratör gibi sallanıyor Pompa titremesin diye fanları %100’e çekiyorum öyle oyun oynuyorum. Almayın aldırmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun bende de var aşırı titriyor insanı çok rahartsız editoe ama titreme fanlardan değil pompadan geliyor hocam. Fanları %100’e çek o zaman titreme gidiyor. Titreme pompadan dolayı yapıyo.
Seninkinde sıkıntı var. Hem siyah hem şu an beyazını kullanıyorum gram ses yok. İade etseydin

Arkadaşlar l36 alanlara soruyorum herhangi bir sorun yaşayan veya sesinden şikayetçi olan var mı?
Ben aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum rahatsız edici bir titreme var hocam. Tavsiye etmiyorum.

Seninkinde sıkıntı var. Hem siyah hem şu an beyazını kullanıyorum gram ses yok. İade etseydin
Ben dandik bir şey aldım o yüzden titriyor diye düşündüm Mayısın 14 ünde teslim almıştım şu an iade talep etsem acaba kabul ederler mi diye düşünüyorum. Bayramdan dolayı 9 gün heryer kapalıydı zaten.

Ben aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum rahatsız edici bir titreme var hocam. Tavsiye etmiyorum.

Ben dandik bir şey aldım o yüzden titriyor diye düşündüm Mayısın 14 ünde teslim almıştım şu an iade talep etsem acaba kabul ederler mi diye düşünüyorum. Bayramdan dolayı 9 gün heryer kapalıydı zaten.
Firma ile bi görüş hocam. Keşke geçirmeseydin 14 günü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri