kaç w lazım kaç çıkış lazım çıkış usb-a mı type-c mi ve sadece adaptör mü1500 tl geçmiçek Şarj Aleti olursa sevinirm.
konudan alakasız reedere 40k mı verdiniz cidden hocam1500 tl geçmiçek Şarj Aleti olursa sevinirm.
babamın telefonu ona bedava gelmiş patronu hediye etmiş onuda bana verdi şarj aleti yokkonudan alakasız reedere 40k mı verdiniz cidden hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reeder yerine sağlam bi 16e filan yada samsung alınabilirdi
kaç w lazım kaç çıkış lazım çıkış usb-a mı type-c mi ve sadece adaptör mü
90w vs daha üste çıkınca tek çıkıştan verenler çok fiyat artışı oluyorbabamın telefonu ona bedava gelmiş patronu hediye etmiş onuda bana verdi şarj aleti yok
66 wat düz 90 tek girşden veren varsa oda olur
Hocam 90 watt en ucuz nedir daha çok işime gelir.90w vs daha üste çıkınca tek çıkıştan verenler çok fiyat artışı oluyor
![]()
Xiaomi 67W HyperCharge Power Adapter (Type-A) EU MDY-12-EH Hızlı Şarj Adaptörü - Fiyatı, Yorumları
67W HyperCharge Power Adapter (Type-A) EU MDY-12-EH Hızlı Şarj Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bu 67w
![]()
Spigen USB-A to USB-C 1 Metre Kablo 60W Güç / Hızlı Şarj / 480 Mbps Type-C White - ACA08715 - Fiyatı, Yorumları
USB-A to USB-C 1 Metre Kablo 60W Güç / Hızlı Şarj / 480 Mbps Type-C White - ACA08715 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
uygun fiyatlı kabloda bu
Hocam 90 watt en ucuz nedir daha çok işime gelir.
consumer.huawei.com
16e kadar rezil rüsva bir cihaz yok önermeyin şu cihazı lütfen parasını gram hak etmiyor aynı paraya 2.el 14 pro araştırıp almak daha mantıklıkonudan alakasız reedere 40k mı verdiniz cidden hocam
reeder yerine sağlam bi 16e filan yada samsung alınabilirdi
senin soruna gelirsek spigen tercih edilir bana kalırsa bu bütçede s10fe için ve 11 pro max-s26 ultra için spigen adaptör kullanıyorum1500 tl geçmiçek Şarj Aleti olursa sevinirm.