Sistemimi Geliştiricem Yardımcı Olur Musunuz

ediz1

80+
Reaksiyon skoru
8
1780255317682.webp

sistemim böyle bunlarıda satıp üzerine 30 k civarı ekleyip sistemimi geliştirmek istiyorum 2021 den beri sistemim aynı üniversitede biraz daha bilgisayarımı web sitesi, uygulama tasarlama vb için kullanırım tabi oyunda oynarım normalde fifa ve cs hariç oyun oynamam ama artık hikayeli oyunlarada başlamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum bir de piyasada ekran kartım ramim veya işlemcim kaça gider başka neler almam lazım veya değişmesine gerek olmadığını düşündüğünüz şeyler var mı bunlarıda yazarsınız sevinirim iyi günler

Hazır sistemler için enucuzsistem.com a bakabilirsin hocam

hazır sistem düşünmüyorum ya
kendin tek tek toplarsan olacakları belirteyim sen karar ver hocam.
indirim kovalarsan uzun sürede toplarsın 1 2 ay gibi
tek tek alırsan muhtemelen %10 15 daha fazla tutar bileşen kalitesi arttıkça 50k dan 60k ya çıkar hesabın dengeli 9060xt sistemler 50 55k 5070 sistemler 60 65k görsellik işin içine girince daha da artar fiyatları

Sistemi satıp üstüne 30k eklesen dhaa güzel bir hazır sistem alırsın bence

kendin tek tek toplarsan olacakları belirteyim sen karar ver hocam.
indirim kovalarsan uzun sürede toplarsın 1 2 ay gibi
tek tek alırsan muhtemelen %10 15 daha fazla tutar bileşen kalitesi arttıkça 50k dan 60k ya çıkar hesabın dengeli 9060xt sistemler 50 55k 5070 sistemler 60 65k görsellik işin içine girince daha da artar fiyatları
hocam sistemi kime kaça satacapım hakkındada bir bir bilgim olmadığı için bir de ram ekran kartı ve sadece işlemci değiştirmeyi düşündüğüm için çok bakmamıştım

hocam sistemi kime kaça satacapım hakkındada bir bir bilgim olmadığı için bir de ram ekran kartı ve sadece işlemci değiştirmeyi düşündüğüm için çok bakmamıştım
komple satıp yeni setup dizmek yada hazır almak daha mantıklı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri