🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

3.5k ya daha iyi bir sıvı soğutucu var mı ona göre alcam

420mm 3000tl: https://www.gaming.gen.tr/urun/4327...lmf420t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/

360mm 3400tl: https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf360t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/

420 neden daha ucuz derseniz çoğu kasaya sığmıyor ve çok satılmıyor o yüzden.
Arctic LF3 'ten tavan sıcaklıklarda 3 derece ortalamada ise 1-2 derece daha sıcak performans göstermiş.
Bunlaradan birini alsak kaç yıl götürür bizi bunalrun içindeki sıvı değişiyormu yoksa direk çöpmü?

severek düzdüm kasa :D ama mantık dışı geldi bir an 6 lcd taktım felan yok abi kasa masraf delisi yolladım gitti satım kurtuldum.
Usta sende imzandaki sistem varsa senin her parça zaten masraf delisi. Kasanın hakkı yenmiş :kekw:.

Bunlaradan birini alsak kaç yıl götürür bizi bunalrun içindeki sıvı değişiyormu yoksa direk çöpmü?
sıvı değişmiyor da azalıyor bildiğim kadarıyla ekleme yapmak gerekiyor
genelde pompa sıkıntısı oluyor sıvı soğutucularda 5 yıldan sonra falan

1780259646211.webp

TT idefix koduyla 3294 TL düşüyor ve birçok karta vade farksız taksit seçeneği mevcut

Üreticinin sayfasında 360 mm'ye kadar desteklediği yazıyor. İnternette de daha detaylı bir bilgi bulamadım. Kaynak varsa paylaşır mısınız?
Gaming gen'in yorumlarında kasanın üstünü söktüm sığdı falan yazmış tam anlamadım ama sığıyor herhalde üst taraf çıplak olunca.

100r pz bende de var nasıl sığıyor açıklarsan sevinirim . İşe gidiyorum evden çıkarken kasaya baktım şöyle dedim ya içinden keşke üst kısım az daha geniş olsaymış öne doğru 420mm soğutucu takardım(pay var ama ön camın üçgeni için boşluk sadece) . Enermax liqmaxflo 360mm stoğu gelmesi çok iyi olmuş fiyat da bedava resmen ürüne göre kasanız destekliyorsa kesinlikle tavsiye ederim . Sıvı değişimi yada ekleme neyse artık içinden yedek sıvı ve sadece pompaya bağlanan aparat çıkıyor anakarta bağlanan 20+4 güç kablosunu bağlayıp sadece pompayı çalıştırıp ekleme yapıyorsunuz ben denedim 1 yıl kullandıktan sonra ama hiç ekleyemedim gibi bir şey oldu bence biraz gereksiz .
Edit: Radyatör kalın 38mm(geneli 27mm oluyor) kasanızın biraz geniş olması lazım yoksa anakartın vrm soğutucusu yada ramlere temas edip biraz can sıkabilir .

Son düzenleme:
Üreticinin sayfasında 360 mm'ye kadar desteklediği yazıyor. İnternette de daha detaylı bir bilgi bulamadım. Kaynak varsa paylaşır mısınız?
Yanlış bilgi hocam sadece yan tarafa desteklemediği yazıyor sitesinde ama 3 ad 14cm fan taktım bir ara onda da üst ve alt fanın iki vidası boşta kalıyor öyle olsa çoktan alıp takmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri