❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

dolap sahibinden gibi dolandırıcı kaynayan yerlerden çok kişinin canı yanmış 9 tane dosya var önümde.
parayı önden atıyorlar gecmis olsun yani, adam yazmis rami siparis ettim bilmem nereden bana gelecek şimdi parayı atana bu fiyattan yardımcı olacagım falan fistan maalesef ki insanlarımız bunlara inanıyor en temizi yüz yüze alışveriş

tamam da ram fiyati düşmüyor diye ramsiz mi kalalım? :) tüm parçalar tamam ram ile ekran kartı kaldı. :)

Sizin önünüzde dosya olması neyi değiştiriyor? Gidin elden alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

22 bine 32GB rami indirim site paylaşmayın artık yeter. 10 bine düşerse paylaşın. Vermeyin şu paraları şu ramlere
işin komiği sarı sitede fiyatlar daha komik bi platformda satıcı 2x16 xpg rame 130k yazmıs sarı sitede birisi aynı rami fiyatı 130-150 arasında gidip geliyor diyip 30 küsürden koymuş :D kimse almazsa mecbur düşecekler ama maalesef ki alanlar var

tamam da ram fiyati düşmüyor diye ramsiz mi kalalım? :) tüm parçalar tamam ram ile ekran kartı kaldı. :)
aynı durumdan müzdaripim şu an insanı zorla 6 taksitle ram almaya itiyorlar :) ama direne direne kazanacagız ekran kartını çözmek daha kolay

düşmeyin bu tuzağa bir süre sonra aynı ram hepsi burada 9 taksite satılıyor. yine itopyanın lexar 32 gb 6800 ramlerinde yaşattılar.

Şu ram https://www.hepsiburada.com/lexar-a...34-pc-ram-ld5u16g68c34la-rgd-pm-HBC000063V1EV

itopya kampanya yaptığında burada 36 bin civarındaydı. itopya sözde kampanyayı kaldırdı hemen hepsi buradaki fiyatta düştü ve 9 taksit.
şuan itopyada tekrar stok gelmiş ürün https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl34-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28781
Hakkısın dün hepsiburadadan aynı rami 23500 civarına dey elektronik satıyordu. Stok bitti pttavm de stok vardı. Bugün pttavm de stok bitmiş kendi sitelerinde indirim yapmışlar. Çok saçma milleti tokatlıyor resmen.

Hakkısın dün hepsiburadadan aynı rami 23500 civarına dey elektronik satıyordu. Stok bitti pttavm de stok vardı. Bugün pttavm de stok bitmiş kendi sitelerinde indirim yapmışlar. Çok saçma milleti tokatlıyor resmen.
Bende 23.500 almıştım sağlık olsun.

1.5k zarardayız o kötü oldu. 🥲

Bende 23.500 almıştım sağlık olsun.

1.5k zarardayız o kötü oldu. 🥲
şu piyasada bile rame 20 binden fazla vermek saçma, biraz da senin hatan. herkes "almayın" diyor zaten.

şu piyasada bile rame 20 binden fazla vermek saçma, biraz da senin hatan. herkes "almayın" diyor zaten.
Kardeşim sistem hazır ram eksik 1 aydır bekliyorsun ve kur sürekli artıyor herşeye zam geliyor. Bi süre beklesen de iyice zamlanmasın diye alıyorsun malesef.

Kardeşim sistem hazır ram eksik 1 aydır bekliyorsun ve kur sürekli artıyor herşeye zam geliyor. Bi süre beklesen de iyice zamlanmasın diye alıyorsun malesef.
Hocam, ben rami aldım ama abim kutusunu yırtmış ahahahah . Genede iade etsem kabul ederler mi? Daha 15 gün olmadı.

bazen 20 bin civarına düşüyor güzel ramler 22 bin de fazla her şeyi almayın be kral
En düşük 22 gördüm ben onuda alamadığım için çok pişman oldum.

bazen 20 bin civarına düşüyor güzel ramler 22 bin de fazla her şeyi almayın be kral
Hocam, ramin kutusu yırtılmış ama genede iade edebilir miyim? Daha hiç kullanmadım ve 15 gün dolmadı.

Hocam, ben rami aldım ama abim kutusunu yırtmış ahahahah . Genede iade etsem kabul ederler mi? Daha 15 gün olmadı.

En düşük 22 gördüm ben onuda alamadığım için çok pişman oldum.

Hocam, ramin kutusu yırtılmış ama genede iade edebilir miyim? Daha hiç kullanmadım ve 15 gün dolmadı.
edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri