hocam bu tcl c6k modeli va panelmiş galiba ps dan oyun oynarken ghosting yapar mı bir de ekrana farklı açılardan bakarken soluk görme olayı var mı bu tvde lg qned86 ile arasında kaldım daLg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.
Mesela bu:
TCL modelleri olarak şunlar alınabilir:
Iffalcon:
Bütçendeki tv leri kıyaslamak istersen buraya bakabilirsin:
Compare TCL C7K / QM7K 55"-85" vs Samsung QN85F
Detailed comparison of two TVs: TCL C7K / QM7K 55"-85" vs Samsung QN85Fwww.choose.tv
OLED olarak yerli markalar ve LG b serisi dışında bir ürün göremedim. Bence b serisi parlaklığı memnun etmez. C serisi almak daha mantıklı ama stoklarda göremedim.