1080p 24.5'' Tandem W-OLED Monitör Tanıtıldı

Lg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.

Mesela bu:

TCL modelleri olarak şunlar alınabilir:

Iffalcon:

Bütçendeki tv leri kıyaslamak istersen buraya bakabilirsin:

OLED olarak yerli markalar ve LG b serisi dışında bir ürün göremedim. Bence b serisi parlaklığı memnun etmez. C serisi almak daha mantıklı ama stoklarda göremedim.
hocam bu tcl c6k modeli va panelmiş galiba ps dan oyun oynarken ghosting yapar mı bir de ekrana farklı açılardan bakarken soluk görme olayı var mı bu tvde lg qned86 ile arasında kaldım da

hocam bu tcl c6k modeli va panelmiş galiba ps dan oyun oynarken ghosting yapar mı bir de ekrana farklı açılardan bakarken soluk görme olayı var mı bu tvde lg qned86 ile arasında kaldım da
TV de bulunan va paneller ile monitörlerde bulunan va paneller aynı kalitede değil. TV de bulunanlar daha kaliteli ve ghosting sıkıntısı yapmaz. Qned almak yerine mini led alın. TV lerde %90 VA panel kullanılır standart böyledir. LG oled harici berbat kesinlikle tavsiye etmem.

12975.webp
12976.webp

IPS vs VA TV

12996.webp

OLED harici VA kullanır istersen 200k lık tv ye bak. Görüntü Kalitesinde VA daha iyi.
12978.webp
12994.webp
12992.webp
12988.webp
12990.webp
12986.webp
12984.webp
12982.webp
12980.webp

Son düzenleme:
TV de bulunan va paneller ile monitörlerde bulunan va paneller aynı kalitede değil. TV de bulunanlar daha kaliteli ve ghosting sıkıntısı yapmaz. Qned almak yerine mini led alın. TV lerde %90 VA panel kullanılır standart böyledir. LG oled harici berbat kesinlikle tavsiye etmem.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

OLED harici VA kullanır istersen 200k lık tv ye bak. Görüntü Kalitesinde VA daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
adam askere gitmeden önce speedrun tüm konulara el atıyo be helal olsun

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

IPS vs VA TV

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok büyük adamsınız hocam forumda yeniyim namınızı çok duydum hayırlı tezkereler şimdiden

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
tam bana göre benim ekran 27 inç ama asıl istediim 2K 24-25 inç 27 biraz büyük kaçıyor
1080p ise işe yaramaz ama 2k ise alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,969
Üyeler
196,866
Son üye
cagtn
Geri