bedirrhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
https://theworldcupguide.com/world-cup-2026-group-and-bracket-predictor/ . ben böyle olacağını düsünüyorum
fransa şampiyon olamaz 1. si dembele milli takımda psg deki gibi değil 2. si mbappe varBöyle olacağını düşünüyoruz yalan yok. Bu arada beklenmedik performans konusunda Bosnia'dan bir şeyler bekliyorum. İsveç oynayacağı her maçın nedense seyir zevki yüksek, sert olmasını bekliyorum. İran'da belli olmaz oyuncuları çok hırslı bu turnuva için. Bir tane büyük maç falan alabilirler belli olmaz. 4'te Arjantin var bu arada yanlış tıklamışız.
yapmayın abi arjantin nasıl favori değil adamların top3lük bi kadrosu yok ama çok iyi hocaları dayanışmaları ve messisi var messi acayip formda her ne kadar lig mls olsa bile messi messidirAlmanya, Fransa ve İspanya dışında bir takımın alması sürpriz olur. Favorilerin çok çok az ve kalan orta seviye takımların bu üçünden biriyle karşılaşmadığı sürece yarı final oynaması kaçınılmaz. Yani üst turlarda Brezilya, Hollanda, Arjantin, Portekiz... gibi ülkeleri göremeyebiliriz. "Bu Japonya Portekiz'i nasıl eledi?" diye şaşırmam ben.
Hocam bence Arjantinin almasından daha olası. Adamların DNA'sında var bu turnuva işleri eyvallah da artık kadro yaşlanıyor. 2022 zamanın açlığı yok şuan takımda. Bana kalırsa İspanya, Fransa gibi takımların arkasında geliyor. Ama belli olmaz tabi top yuvarlak, Scaloni'nin sistemi de hala çok sağlam.fransa şampiyon olamaz 1. si dembele milli takımda psg deki gibi değil 2. si mbappe var
Arjantinin kadrosu dede oldu artık defans hatlarında romero dışında iyi adam yok en iyi ihtimal yarı final o da maksingilterenin arjantini yenme şansı yok