funnymanager
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 205
Aynı fiyata olan reverse fan yerine değişim yapmıyorlar. Henüz kargolanmamışken ve Fiyatı arttırıp cevap yazıyorlar. Amazon'dan hiç örnek almıyor bu yerli siteler.
yerinde olsam yinede iptal ederdim çok saygısızca müşteriye karşı.Aynı fiyata olan reverse fan yerine değişim yapmıyorlar. Henüz kargolanmamışken ve Fiyatı arttırıp cevap yazıyorlar. Amazon'dan hiç örnek almıyor bu yerli siteler.
Alıntıyı görüntüle
geçen benzer durum başıma geldi indirimde ürün aldım yanında 1-2 ürün daha aldım iade politikasında diğer ürünleride birlikte iptal etmemi istediler belirttim ana ürünün indirimi bitti toplu iptal edersem olmaz diye yapamıyoruz dedilerAynı fiyata olan reverse fan yerine değişim yapmıyorlar. Henüz kargolanmamışken ve Fiyatı arttırıp cevap yazıyorlar. Amazon'dan hiç örnek almıyor bu yerli siteler.
Alıntıyı görüntüle
chat gpt plus pro mu hocamİptal etmeyip "Tamam iptal etmeyelim" diyerek en doğrusunu yapmışsın Düz modeli al gerekirse kendin sat ya da kasa içi akışı bir şekilde uydur ama adamlara o zamlı fiyattan ikinci kez para kazandırma Forumda da bunu sonuna kadar savun arkandayım İnsan ister istemez "Kardeşim ben bu ürünü ucuza yakalamışım, sırf o fiyattan bana vermemek için mi iptale zorluyorsunuz? diye düşünür Niyet kötü olmasa bile yarattığı algı tam olarak bu Yerli firmalar "Neden Amazon her yeri ele geçiriyor? diye ağlamayı çok iyi biliyorlar ama iş icraata, esnekliğe ve müşteri kazanmaya geldiğinde duvar gibi kalıyorlar
İptal edicektim zaten, 9-10k ya çıkarmış fiyatı köşede dursun ya da değişirim başkasıyla. Sadece zam yaptıkları zaman cevap veriyorlar diye iptal etmek istemedim. İsterseniz iptal edelimden başka bişey bilmiyor bu bağlanan galiba.yerinde olsam yinede iptal ederdim çok saygısızca müşteriye karşı.
Kullanmıyorum hocam bu yorumu atmak için mi dolaşıyorsunuz?chat gpt plus pro mu hocam
mesafeli satış sözleşmesi gereği 30 gün içinde göndermesi gerekiyor. Seçimlik hakkı senin dayatamaz.geçen benzer durum başıma geldi indirimde ürün aldım yanında 1-2 ürün daha aldım iade politikasında diğer ürünleride birlikte iptal etmemi istediler belirttim ana ürünün indirimi bitti toplu iptal edersem olmaz diye yapamıyoruz dediler
kanka at ilana reverse olanıyla takas olur diye çıkar belki biriİptal edicektim zaten, 9k ya çıkarmış fiyatı köşede dursun ya da değişirim başkasıyla. Sadece zam yaptıkları zaman cevap veriyorlar diye iptal etmek istemedim. İsterseniz iptal edelimden başka bişey bilmiyor bu bağlanan galiba.
geçenki 1 tl klavye furyasında bu muameleyi çektiler hocam direkmesafeli satış sözleşmesi gereği 30 gün içinde göndermesi gerekiyor. Seçimlik hakkı senin dayatamaz.
Kullanmıyorum hocam bu yorumu atmak için mi dolaşıyorsunuz?