Incehesap Kalitesi !

funnymanager

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Aynı fiyata olan reverse fan yerine değişim yapmıyorlar. Henüz kargolanmamışken ve Fiyatı arttırıp cevap yazıyorlar. Amazon'dan hiç örnek almıyor bu yerli siteler.

1780313886434.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Aynı fiyata olan reverse fan yerine değişim yapmıyorlar. Henüz kargolanmamışken ve Fiyatı arttırıp cevap yazıyorlar. Amazon'dan hiç örnek almıyor bu yerli siteler.

Alıntıyı görüntüle
geçen benzer durum başıma geldi indirimde ürün aldım yanında 1-2 ürün daha aldım iade politikasında diğer ürünleride birlikte iptal etmemi istediler belirttim ana ürünün indirimi bitti toplu iptal edersem olmaz diye yapamıyoruz dediler

İptal etmeyip "Tamam iptal etmeyelim" diyerek en doğrusunu yapmışsın Düz modeli al gerekirse kendin sat ya da kasa içi akışı bir şekilde uydur ama adamlara o zamlı fiyattan ikinci kez para kazandırma Forumda da bunu sonuna kadar savun arkandayım İnsan ister istemez "Kardeşim ben bu ürünü ucuza yakalamışım, sırf o fiyattan bana vermemek için mi iptale zorluyorsunuz? diye düşünür Niyet kötü olmasa bile yarattığı algı tam olarak bu Yerli firmalar "Neden Amazon her yeri ele geçiriyor? diye ağlamayı çok iyi biliyorlar ama iş icraata, esnekliğe ve müşteri kazanmaya geldiğinde duvar gibi kalıyorlar

İptal etmeyip "Tamam iptal etmeyelim" diyerek en doğrusunu yapmışsın Düz modeli al gerekirse kendin sat ya da kasa içi akışı bir şekilde uydur ama adamlara o zamlı fiyattan ikinci kez para kazandırma Forumda da bunu sonuna kadar savun arkandayım İnsan ister istemez "Kardeşim ben bu ürünü ucuza yakalamışım, sırf o fiyattan bana vermemek için mi iptale zorluyorsunuz? diye düşünür Niyet kötü olmasa bile yarattığı algı tam olarak bu Yerli firmalar "Neden Amazon her yeri ele geçiriyor? diye ağlamayı çok iyi biliyorlar ama iş icraata, esnekliğe ve müşteri kazanmaya geldiğinde duvar gibi kalıyorlar
chat gpt plus pro mu hocam

yerinde olsam yinede iptal ederdim çok saygısızca müşteriye karşı.
İptal edicektim zaten, 9-10k ya çıkarmış fiyatı köşede dursun ya da değişirim başkasıyla. Sadece zam yaptıkları zaman cevap veriyorlar diye iptal etmek istemedim. İsterseniz iptal edelimden başka bişey bilmiyor bu bağlanan galiba.

Son düzenleme:
geçen benzer durum başıma geldi indirimde ürün aldım yanında 1-2 ürün daha aldım iade politikasında diğer ürünleride birlikte iptal etmemi istediler belirttim ana ürünün indirimi bitti toplu iptal edersem olmaz diye yapamıyoruz dediler
mesafeli satış sözleşmesi gereği 30 gün içinde göndermesi gerekiyor. Seçimlik hakkı senin dayatamaz.

İncehesap yarı fiyatına ürün satınca bile bakmıyorum. Dilim bir kere yandı THH ile kazandım. Allah uzak götürsün valla. Aman aman müşteri memnuniyeti ön planda olmayan firmaların pazarı domine etmesi de tüketici olarak bizden kaynaklı. Yoksuluz ve haliyle ucuz olanı tercih ediyoruz. Öyle öyle vasata alıştırdılar bizi. Mecbur değilsem ya da arada çok büyük fark yoksa amazon dışına çıkmıyorum artık.

İptal edicektim zaten, 9k ya çıkarmış fiyatı köşede dursun ya da değişirim başkasıyla. Sadece zam yaptıkları zaman cevap veriyorlar diye iptal etmek istemedim. İsterseniz iptal edelimden başka bişey bilmiyor bu bağlanan galiba.
kanka at ilana reverse olanıyla takas olur diye çıkar belki biri

mesafeli satış sözleşmesi gereği 30 gün içinde göndermesi gerekiyor. Seçimlik hakkı senin dayatamaz.
geçenki 1 tl klavye furyasında bu muameleyi çektiler hocam direk

Kullanmıyorum hocam bu yorumu atmak için mi dolaşıyorsunuz?
1780315766710.webp
1780315790481.webp

Üşengeçliğini anlayabiliyorum ama konu açıp burada samimi tecrübeye dayalı cevaplar vermenin yapay zekadan alınmış cevaplardan daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.( 2. görseldeki cevabın gibi ) Seviliyorsun :D

Bu şekilde bile işimi görüyor, Alttaki bozuyor işte alttakileri kasanın diğer yüzüne yani içeri üfleyecek şekilde ayarlıyacaktım reverseyide alta koyacaktım içeri alsın diye havayı.

1780316006066.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri