🔥İndirim MSI RTX 5060 Ti Ventus 2x Oc Plus - 20 Bin TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
30
Özensiz Konu Başlığı
neye abanıyoruz tam olarak

Abanacak bir şey yok, 1-2 hafta önce 8GB Asus Dual 15k'dan verdi İtopya. Bu fiyat ederi zaten 15 olursa abanın denir.

Çokta alınası değil fakat 007 First Light oyununa ücretsiz sahip olabilirsiniz. demiş itopya

8 gb şaka olabilir mi 16 ymış aslında şaka yapmışlar. Linke tıklayınca şakaaaaa diyecek birileri.

Görende 10 bin sanır

Abanacak bir şey yok, 1-2 hafta önce 8GB Asus Dual 15k'dan verdi İtopya. Bu fiyat ederi zaten 15 olursa abanın denir.
aga hep böyle yapıyorsunuz ben kaçırıyorum o verdiği 5060ti miydi? bunun gibi çünkü o 5060 diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 gb şaka olabilir mi 16 ymış aslında şaka yapmışlar. Linke tıklayınca şakaaaaa diyecek birileri.
hayır sistemde daha uygunu varsa link atın alayım lütfen

Görende 10 bin sanır
kankam bırak 10 bin i 15 bine bir tane bul direkt alayım buna indirim değil diyorsan ciddiyim bu arada bul at linki hemen alayım

neye abanıyoruz tam olarak
hocam daha ucuzunu bul hemen alayım bari faydan dokunmuş olur

aga hep böyle yapıyorsunuz ben kaçırıyorum o verdiği 5060ti miydi? bunun gibi çünkü o 5060 diye hatırlıyorum

kankam bırak 10 bin i 15 bine bir tane bul direkt alayım buna indirim değil diyorsan ciddiyim bu arada bul at linki hemen alayım

https://www.akakce.com/ekran-karti/...8gd-128-bit-gddr7-8-gb-fiyati,1017821837.html Aynı fiyatlar hocam yanlış anlama 15 ne olsa dediğin mantıklı olurdu

Yapacağın en mantıklı iş 8 gb ekran kartı almamak olur hele bu paraya

https://www.akakce.com/ekran-karti/...8gd-128-bit-gddr7-8-gb-fiyati,1017821837.html Aynı fiyatlar hocam yanlış anlama 15 ne olsa dediğin mantıklı olurdu
ne marka aynı ne de model aynı bi attığım ila attığını kıyarlar mısın lütfen buna rağmen arada 2k var

Çok büyük bir indirim değil ama şu an en ucuz 5060 ti fiyatı bu niye linçlediniz
bende onu anlamıyorum model olarak da gayet iyi hayır keşke bu olmasa daha ucuzu olsa da alsak yok yanı linçleme yerine keşke daha ucuz linkler atabilseniz de bende utansam teşekkürler hocam

ne marka aynı ne de model aynı bi attığım ila attığını kıyarlar mısın lütfen buna rağmen arada 2k var

bende onu anlamıyorum model olarak da gayet iyi hayır keşke bu olmasa daha ucuzu olsa da alsak yok yanı linçleme yerine keşke daha ucuz linkler atabilseniz de bende utansam teşekkürler hocam
🤔🤔

dur anlatayım senin attığının modeli :

Gigabyte Windforce OC 8G GV-N506TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR7 8 GB Ekran Kartı

benim attığımı modeli :

MSI 8G VENTUS 2X OC PLUS GDDR7 8GB DLSS 4 128 Bit Ekran Kartı

hocam niyetim kimseye saygısızlık yapmak değil fakat sadece karşıt düşünce olsun diye laf olsun diye linç olsun diye yazmamayı öneririm olabilir yanlış bir paylaşım yapmış olabilirim ve siz de elinizde daha iyi bir fiyata bir ilanla gelir istediğinizi yazarsınız ve bu da benimde formdakilerin de tamamen yararına olur hepimiz yararlanırız

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri