🔥İndirim Gamepower Nexa He60 1k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi 1199tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,401
Ara ara yükselip bu fiyata düşüyor arayan varsa
Kendi switchleri ile Hot swap özelliği var bozulursa aynı switch ten temin edip değiştirebilirsiniz

1000126339.webp

Ara ara yükselip bu fiyata düşüyor arayan varsa
Kendi switchleri ile Hot swap özelliği var bozulursa aynı switch ten temin edip değiştirebilirsiniz

Alıntıyı görüntüle

Şimdi indirim storysi de geldi. İddiaya göre şuan Türkiye’nin en ucuz manyetik switch klavyesi ve switchleri çok sağlam

gamepower da james eşşek de ben küçükken zorunluluktan beni soydular artık 3 katını veririm yine almam güven 0
3 tane Klavyesi var bende gampowerın bir tanesi 2 sene oldu 2 tane tirus he aldım birini abim kullanıyor tirusun sorun yaşamadım başka ürününü bilmem ama klavyelerinden memnunum ben logitech son aldığım 2 Klavyesinden illallah derdimde gittim aldım

3 tane Klavyesi var bende gampowerın bir tanesi 2 sene oldu 2 tane tirus he aldım birini abim kullanıyor tirusun sorun yaşamadım başka ürününü bilmem ama klavyelerinden memnunum ben logitech son aldığım 2 Klavyesinden illallah derdimde gittim aldım
Şans işi demek ki 2 tane gamepower klavye 1 james eşşek kulaklık 1 monitör patlattım oxid bilişimle sıkıntıya girdik en sonunda artık almıyorum.

Şans işi demek ki 2 tane gamepower klavye 1 james eşşek kulaklık 1 monitör patlattım oxid bilişimle sıkıntıya girdik en sonunda artık almıyorum.
James Donkey 711 kulaklık kullanmıştım ondan memnundum model yükselttikten sonra arkadaşıma verdim hala kullanıyor o da bir sıkıntı yaşamadı. Gamepower klavye kullanmıştım en son midem bulanıp çöpe atmıştım

Bende bunu aldım 1299tl ye 2 3 ay oldu galiba çok memnunum bi sıkıntısı yok. Fiyatına göre özellikleri fazlasıyla yeterli.
Rapid trigger var, snap tap var.
Rapid triger oyunlarda serbest ama
Snap tap biraz daha oyunlarda sevimsiz karşılanıyo. Cs de snap tap açınca otomatik oyundan kickliyo ondan sadece rapid trigger ile cs girin

Her tuşun basma hassasiyeti geri bırakma noktası gibi tüm hepsi internet yazılımından ayarlanabiliyo.
Her tuşa ayrı ARGB ataması yapılabiliyo ışıklandırma yeterli gündüz gece rahatlıkla gözüküyor.

Ben de bu klavyeye mekanik hisli bir klavyeden geçtim ve ara sıra yanlışlıkla zıplamak dışında bir problemim yok o da tamamen benim yaptığım ayardan kaynaklı :D

arkadaşlar kedi klavyem overlord kardeşime verip bunu alacağım iyi mi klavye eminmiyiz,overlordda tuş sallanma sorunu var

Valla fiyat o kadar uygun ki klavyeyi geçtim, Tr layout shine throught takıntısı olanlar için keycap niyetine bile alınabilir bu klavye.

4 yıldıd gamepower overlord brown switch kullanıyorum. Normalde kablosuz klavye arayışındaydım. Bu klavyeye geçilmeye değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri