Kablosuz Mouse Önerisi

pasii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Uzun süredir kablolu Asus ROG Keris serisi bir mouse kullanıyordum fakat son zamanlarda hareket ettirince bağlantısı kopmaya başladı. Bu yüzden kablosuz bir mouse’a geçmek istiyorum. Çok pahalı olmayan, fiyat/performans bir model arıyorum. Daha önce Attack Shark X3 denedim ama kronik sorunları vardı ve ciddi sıkıntı yaşattı. Öneriniz var mı?

Uzun süredir kablolu Asus ROG Keris serisi bir mouse kullanıyordum fakat son zamanlarda hareket ettirince bağlantısı kopmaya başladı. Bu yüzden kablosuz bir mouse’a geçmek istiyorum. Çok pahalı olmayan, fiyat/performans bir model arıyorum. Daha önce Attack Shark X3 denedim ama kronik sorunları vardı ve ciddi sıkıntı yaşattı. Öneriniz var mı?
Tam olarak bütçeniz var mıdır hocam

Bu modelde bakabilirsiniz fiyat aralığına daha uygun olur 8k be değiştirilebilir bataryası olması güzelim özellik
Normalde 1000-2000 TL ama 3000 TL civarı önerilerinize de açığım belki bütçe arttırabilirim.

Normalde 1000-2000 TL ama 3000 TL civarı önerilerinize de açığım belki bütçe arttırabilirim.
Arkadaşın attığı mouseda güzeldir hocam a9 ise wraith hakkında satış sonrası destek iade vs konularda pek iyi geri dönüşler yok hatta forumda dolu konu var bunla alakalı onun dışında A9 alacaksınız düz hiç almayın plustan tam emin değilim ama onda da sorun yaşayanlari görmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri