sakinkalamiyorum
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Öncelikle hayırlı olsun hocam.Merak edenler için üste taksaydım daha şık olacakmış uğraşamam ama psu sökmem gerekiyor
Kurulumu nasıl yaptın hubdan anakartamı direk.
Öncelikle hayırlı olsun hocam.Merak edenler için üste taksaydım daha şık olacakmış uğraşamam ama psu sökmem gerekiyor
2 uç çıkıyor hubtan biri argb biride fana taktım anakartta 3er boşluk daha kalıyor hubta ve mıknatıslı parayla almaya kalksan 300den aşağı alamazsın muhtemelen hiç bilmiyorum fiyatlarını hublarındaÖncelikle hayırlı olsun hocam.
Kurulumu nasıl yaptın hubdan anakartamı direk.
2 plakayı söküpte monte ediliyor hocam ama şuan altta bir plaka yok direkt öyle monte ediceksin@GGbaba Bayramdan dolayı fanlar bugün geldi. Hatırlarsan bizim kasa ve fanlar aynıydı. Bir fanı üste monte ettiğin için danışmak istiyorum. Bu kırmızıyla işaret ettiğim plakayı sökerek mi vidaladın? Kasayı çok dağıtmak gerekiyor mu?
Alıntıyı görüntüle

O zaman lokma takımı bulayım alttan vidalamak için.2 plakayı söküpte monte ediliyor hocam ama şuan altta bir plaka yok direkt öyle monte ediceksin
Alıntıyı görüntüle
Aio boruları yetiyorsa benim resimdeki gibi yap pompa üstünde hava yapmasına engel olursun en doğru montaj bu şekilde
O zaman lokma takımı bulayım alttan vidalamak için.
Benim sıvı soğutucunun kullanım kılavuzunda ve bu soğutucunun izlediğim videolarında hep bu şekilde montajlamışlardı, ben de öyle yaptım. Terman macun yenileyeceğim zaman değerlendireyim.
Teşekkürler.
şöyle bir şey var bende üsttekini bununla monte ettimKARDEŞİM İNANCIN OLSUN FAN MEVZUSUNU ÇOK BİLMİYORUM REVERSE YADA TERS BIÇAK FARKI NE BİLMİYORUM YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BENİM KASA ÖNDE 3 ,ARKADA 1 FAN VAR FANLAR BİRAZ SESLİ ONDAN DEĞİŞCEM BİRDE ARGB DEĞİL TUŞLA MOD DEĞİŞİYORUMEgzoz fanını ters mi takıcaksın 3 reverse alınca
öne 3 reverse arkaya 1 tane düz alman lazımKARDEŞİM İNANCIN OLSUN FAN MEVZUSUNU ÇOK BİLMİYORUM REVERSE YADA TERS BIÇAK FARKI NE BİLMİYORUM YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BENİM KASA ÖNDE 3 ,ARKADA 1 FAN VAR FANLAR BİRAZ SESLİ ONDAN DEĞİŞCEM BİRDE ARGB DEĞİL TUŞLA MOD DEĞİŞİYORUM
Kasası sanırım mesh normal 4 tane fan alması gerekebilir.öne 3 reverse arkaya 1 tane düz alman lazım