🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

Merak edenler için üste taksaydım daha şık olacakmış uğraşamam ama psu sökmem gerekiyor
Öncelikle hayırlı olsun hocam.
Kurulumu nasıl yaptın hubdan anakartamı direk.

Öncelikle hayırlı olsun hocam.
Kurulumu nasıl yaptın hubdan anakartamı direk.
2 uç çıkıyor hubtan biri argb biride fana taktım anakartta 3er boşluk daha kalıyor hubta ve mıknatıslı parayla almaya kalksan 300den aşağı alamazsın muhtemelen hiç bilmiyorum fiyatlarını hublarında

@GGbaba Bayramdan dolayı fanlar bugün geldi. Hatırlarsan bizim kasa ve fanlar aynıydı. Bir fanı üste monte ettiğin için danışmak istiyorum. Bu kırmızıyla işaret ettiğim plakayı sökerek mi vidaladın? Kasayı çok dağıtmak gerekiyor mu?
IMG_20260601_215328.webp

@GGbaba Bayramdan dolayı fanlar bugün geldi. Hatırlarsan bizim kasa ve fanlar aynıydı. Bir fanı üste monte ettiğin için danışmak istiyorum. Bu kırmızıyla işaret ettiğim plakayı sökerek mi vidaladın? Kasayı çok dağıtmak gerekiyor mu?
Alıntıyı görüntüle
2 plakayı söküpte monte ediliyor hocam ama şuan altta bir plaka yok direkt öyle monte ediceksin
1000124793.webp
Aio boruları yetiyorsa benim resimdeki gibi yap pompa üstünde hava yapmasına engel olursun en doğru montaj bu şekilde

2 plakayı söküpte monte ediliyor hocam ama şuan altta bir plaka yok direkt öyle monte ediceksin
Alıntıyı görüntüle
Aio boruları yetiyorsa benim resimdeki gibi yap pompa üstünde hava yapmasına engel olursun en doğru montaj bu şekilde
O zaman lokma takımı bulayım alttan vidalamak için.

Benim sıvı soğutucunun kullanım kılavuzunda ve bu soğutucunun izlediğim videolarında hep bu şekilde montajlamışlardı, ben de öyle yaptım. Terman macun yenileyeceğim zaman değerlendireyim.

Teşekkürler.

O zaman lokma takımı bulayım alttan vidalamak için.

Benim sıvı soğutucunun kullanım kılavuzunda ve bu soğutucunun izlediğim videolarında hep bu şekilde montajlamışlardı, ben de öyle yaptım. Terman macun yenileyeceğim zaman değerlendireyim.

Teşekkürler.
1000126357.webp şöyle bir şey var bende üsttekini bununla monte ettim

Egzoz fanını ters mi takıcaksın 3 reverse alınca
KARDEŞİM İNANCIN OLSUN FAN MEVZUSUNU ÇOK BİLMİYORUM REVERSE YADA TERS BIÇAK FARKI NE BİLMİYORUM YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BENİM KASA ÖNDE 3 ,ARKADA 1 FAN VAR FANLAR BİRAZ SESLİ ONDAN DEĞİŞCEM BİRDE ARGB DEĞİL TUŞLA MOD DEĞİŞİYORUM

KARDEŞİM İNANCIN OLSUN FAN MEVZUSUNU ÇOK BİLMİYORUM REVERSE YADA TERS BIÇAK FARKI NE BİLMİYORUM YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRİM BENİM KASA ÖNDE 3 ,ARKADA 1 FAN VAR FANLAR BİRAZ SESLİ ONDAN DEĞİŞCEM BİRDE ARGB DEĞİL TUŞLA MOD DEĞİŞİYORUM
öne 3 reverse arkaya 1 tane düz alman lazım

Dostlar geçen aldığımız kule tipi fan iptal olmuş mediamarkt 750 tl kupon tanımlayacak MONTECH AX120 PWM Kasa Soğutucu alınır mı birde bu fan reverse mü bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri