Call Of Duty Mw 3 2024 Açılmıyor

Reaksiyon skoru
0
Ekran görüntüsü 2026-06-02 105916.webp

ben böyle bir hata alıyorum internette biraz araştırdım ve karşımı bir sürü bu sorunu çözmeye dayalı yöntem buldum bir çoğunu denedim fakat işe yaramadı
sizin bu konu hakkında bir çözümünüz var mı

denediklerim: ekran kartı ve windows güncelleme,bios varsayılan ayarlara geri döndürdüm,oyun dosyalarını defalarca kez doğruladım,call of duty adlı dosyayı sildim,
warzone da böyle bir hatta ile karşılaşmadım sadece mw2 ve mw3 te bu hatayı yedim

Oyunu kaldır. Yeniden yükle. Ccleaner ile kaldırdıktan sonra registry temizliği yap. Kullandıktan sonra ccleaner ı da kaldır.

registry bu temizliği nasıl yapıyoruz acaba internette var mıdır
Hocam avast kurarsan sana temizlik programı satmaya çalışır. O tür programlarla da temizlik yapablirsin.
Ccleaner 5.51 full indir ya da katılımsız indir yazıp güvendiğin bir siteden indir. Kur. Kurarken antivirusu devre dışı bırakabilirsin.
Sonra C:\Program Files ya da orda yoksa C:\Program Files(x86) yı aç.
Birinde olması lazım "ccleaner" klasörüne sağ tıkla winrar la rar la.
Sonra CCLEANER ı program ekle kaldırla bilgisayardan kaldır.
Bilgisayarı yeniden başlat.
C:\Program Files ya da C:\Program Files(x86) hangisinde sıkıştırdıysan o klasörü oraya tekrar çıkar winrar la
Klasörün içindeki ccleanerx64 dosyasının kısayolunu oluştur masaüstüne.
Sonra O kısayolla çalıştır. Ayarları yap. Başlangıçta çalışmasın, akıllı temizlemeyi kapat, update i kapat. Ayarları karıştır göreceksin.
Temizle kısmında tıklanmayan herşeye tıkla, özel dosya ve klasörler kısmına kadar.
Top sende artık istediğini yap.

Sinir bozan ama faydalı bir uygulamayı zararsız hale getirip kullanırsın bu yöntemle.

Son düzenleme:
Hocam avast kurarsan sana temizlik programı satmaya çalışır. O tür programlarla da temizlik yapablirsin.
Ccleaner 5.51 full indir ya da katılımsız indir yazıp güvendiğin bir siteden indir. Kur. Kurarken antivirusu devre dışı bırakabilirsin.
Sonra C:\Program Files ya da orda yoksa C:\Program Files(x86) yı aç.
Birinde olması lazım "ccleaner" klasörüne sağ tıkla winrar la rar la.
Sonra CCLEANER ı program ekle kaldırla bilgisayardan kaldır.
Bilgisayarı yeniden başlat.
C:\Program Files ya da C:\Program Files(x86) hangisinde sıkıştırdıysan o klasörü oraya tekrar çıkar winrar la
Klasörün içindeki ccleanerx64 dosyasının kısayolunu oluştur masaüstüne.
Sonra O kısayolla çalıştır. Ayarları yap. Başlangıçta çalışmasın, akıllı temizlemeyi kapat, update i kapat. Ayarları karıştır göreceksin.
Temizle kısmında tıklanmayan herşeye tıkla, özel dosya ve klasörler kısmına kadar.
Top sende artık istediğini yap.

Sinir bozan ama faydalı bir uygulamayı zararsız hale getirip kullanırsın
çok teşekkür ederim eğer olursa buraya geri dönüş yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye