mizekbaskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
yoga tab yokmu ya burda
Bu iyiymiş bende ssd arıyorum 1tb depoyu nasıl takip edebiliyoruz saatimi var anlık geliyor mu bilgi verebilir misin teşekkürler.
Rez. Ama galiba arkadaşlar girip bakıyor bir şey bulunca atıyorlar buraya.Bu iyiymiş bende ssd arıyorum 1tb depoyu nasıl takip edebiliyoruz saatimi var anlık geliyor mu bilgi verebilir misin teşekkürler.
yokmu ya cevap verenyoga tab yokmu ya burda
RezRez. Ama galiba arkadaşlar girip bakıyor bir şey bulunca atıyorlar buraya.
valla hocam 5k 8k dongelı versiyonu 3200e aldım şu pisliğe uğraşmaya değmez hiçbirşeye mouse un şekli güzel ama avuç içi tutanlar için dolduruyor 1 litre kolonya döktüm elime tuttuktan sonra.
Sanirim onceki mesajda anlattigim gibi. Garanti kapsaminda iade aldiklari urun. Direkt depoya paslamislar. Kutuyu acip kontrol bile etmiyorlar zaten.
Garantisi görünmüyormuş. Yarın iadeye şutluyorum.AIDS bile taşıyordur bu fare.
amazonun sattığı razer ürünler sadece amazon garantili diye biliyorum. bilkom vs güvencesi altında değil ama bence böyle olması daha iyi çünkü herhangi bir sorun yaşadığında direkt değişim vs konusunda amazon sağ olsun hiçbir sorun çıkarmıyor
Amazon Depodan alınca mecbur sadece iade edebiliyoruz. Scroll yuvarlağı bozuk olmasa kullanırdım.amazonun sattığı razer ürünler sadece amazon garantili diye biliyorum. bilkom vs güvencesi altında değil ama bence böyle olması daha iyi çünkü herhangi bir sorun yaşadığında direkt değişim vs konusunda amazon sağ olsun hiçbir sorun çıkarmıyor
Aslında encoder değişimi 5 dakikalık iş ancak gümrük olaylarından dolayı encoderi temin etmek mesele.Amazon Depodan alınca mecbur sadece iade edebiliyoruz. Scroll yuvarlağı bozuk olmasa kullanırdım.
olmuyo hayokmu ya cevap veren
Kardeş bit pazarı gibi bir şey burası. Her şey olabilir de olmayabilir de. Var dersek 3 sene bekleyebilirsin. Yok dersek akşama düşebilir. Böyle bir sorunun cevabı yok.olmuyo ha