420 Mm Destekleyen Beyaz Kasa Önerisi

sadolas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Arkadaşlar arctic 3 aldım beyaz kasa önerisi istiyorum bütçe 7.5 psu olmayacak

geometric future 5 420lik destekliyor diye biliyorum tipi mipide güzel

Dostum her 420mm destekleyen kasa arctic lf3 için uygun değil. Sebebi radyatörünün diğer soğutuculardan kalın olması. Almak istediğin kasa ile arctic lf3 ü daha önceden montajlamış birileri var mı bir araştır. Mesela sana deepcool ch690 önerecektim. Linke tıklayarak bakabilirsin. Sana önermeden bir baktım bu ikisini beraber kullanan var mı diye. Bir kişi buldum onda da adam istediği gibi sığdıramamış. Onun da videosunu atıyorum.

geometric future 5 420lik destekliyor diye biliyorum tipi mipide güzel
1000068114.webp

Bu dimi pc hocasinin tanıttığı . Figur koyma muhabbeti cok saçma. 2 tane fan hiç oluyor bunda

Dostum her 420mm destekleyen kasa arctic lf3 için uygun değil. Sebebi radyatörünün diğer soğutuculardan kalın olması. Almak istediğin kasa ile arctic lf3 ü daha önceden montajlamış birileri var mı bir araştır. Mesela sana deepcool ch690 önerecektim. Linke tıklayarak bakabilirsin. Sana önermeden bir baktım bu ikisini beraber kullanan var mı diye. Bir kişi buldum onda da adam istediği gibi sığdıramamış. Onun da videosunu atıyorum.
Yani arayışım tabi uyan kasa bir de göze hitap etsin istiyorum içerik üretiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu dimi pc hocasinin tanıttığı . Figur koyma muhabbeti cok saçma. 2 tane fan hiç oluyor bunda
figür koyma yeri zaten boş ama çok kötü durmuyor 2 fan yeri önemsiz benim için, mesh olan bu modelini de gördüm bu da hoş
1780410881389.webp

Yani arayışım tabi uyan kasa bir de göze hitap etsin istiyorum içerik üretiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

figür koyma yeri zaten boş ama çok kötü durmuyor 2 fan yeri önemsiz benim için, mesh olan bu modelini de gördüm bu da hoşAlıntıyı görüntüle
Yani mesh olan güzelmiş. Fan diye kestirip atma. Havalar ısınmaya başladı. O fanlara en çok ihtiyacın olan doneme giriyoruz.
Zaten akvaryum kasalar mesh e gore biraz daha sicak oluyor. Ozellikle mesh oldugu zaman giren hava direkt ram e doğru çarptığı icin onemli.
E bir de akvaryumdan 2 tane intake fan i kesersen alttaki fanlar, yana göre havayi cok iyi vermez. O zaten gpu ya daha cok destek oluyor.
Güzel mi güzel.

Yani mesh olan güzelmiş. Fan diye kestirip atma. Havalar ısınmaya başladı. O fanlara en çok ihtiyacın olan doneme giriyoruz.
Zaten akvaryum kasalar mesh e gore biraz daha sicak oluyor. Ozellikle mesh oldugu zaman giren hava direkt ram e doğru çarptığı icin onemli.
E bir de akvaryumdan 2 tane intake fan i kesersen alttaki fanlar, yana göre havayi cok iyi vermez. O zaten gpu ya daha cok destek oluyor.
Güzel mi güzel.
Fanlarını çok beğenmedim f mesh halini alıp arctic 3 420 & asiahorse fanlardan koymayı düşündüm.

Son düzenleme:
hangi 2 fan hiç oluyor? ne olduğunda hiç oluyor?
Pc hocasının videosunu izledim. Psu bolmesini intake fanlarin o tarafa almışlar. Oradan sadece 1 tane fandan hava geliyor attığım görsel ve izlediğim videoda. Mesh olani da varmış o daha mantıklı

Pc hocasının videosunu izledim. Psu bolmesini intake fanlarin o tarafa almışlar. Oradan sadece 1 tane fandan hava geliyor attığım görsel ve izlediğim videoda. Mesh olani da varmış o daha mantıklı
ben videosunu izlemedim kanka. kendim deneyimlediğim için bu kasayla 5 tane 140lık fan geliyor hepside aktif kullanılıyor. figür tentesi olsa bile kullanılıyor. yeterki üste konumlandırılan sıvı soğutucunun borularını tenteye değil egzos kısmına bakacak şekilde montajla. gidip boruları tenteye bakacak şekilde konumlandırırsan cücük kadar figür bile borulardan görünmüyor. bu arada mesh olanı beğenmedim hiçbir esprisi yok dümdüz mesh kasa gibi alameti farikasını bozmuş. camlı olan versiyon diğer kasalardan direk sıyrılıyor ben burdayım diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri