Yardım Müşteri Hizmetlerinde Çalışmak İçin Kulaklık Önerisi

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Bütçe
1000
Müşteri Hizmetleri işinde insanlarla çok fazla konuşacağım için mikrofonu iyi olacak bir kulaklık almam gerek. Bütçeden dolayı kalitesiz ürün almış olma ihtimalim sıkıntı olmaz ama araştırmadığım için kötü bir kulaklık almak istemem o yüzden bütçeme göre F/P kaliteli bozulma problemi olmayacak mikrofonu iyi olması öncelikli bir kulaklık önerisi lazım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
iş yeri kendileri vermeli bence bunu eger veriyor sen rahat etmek istiyorsan oncelikle rahat duyabilecegin bir kulaklik dusun mikrofon ikinci plan

iş yeri kendileri vermeli bence bunu eger veriyor sen rahat etmek istiyorsan oncelikle rahat duyabilecegin bir kulaklik dusun mikrofon ikinci plan
Ben freelance olarak yurt dışı çalışacağım, sözleşmede de görmedim, yani vereceklerini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka merhaba, ben thy de temsilcilkik yapıyorum(taşeron) biz bunu kullanıyoruz.
Baya güzel kulaklıkmış fakat fiyatı bütçeme uymuyor ben maks 1k bütçede bir şeyler bakıyorum.

uzaktan çağrı merkezi temsilciliği işlerinde ekipman sana ait oluyor. firma göndermiyor.

Başlıktaki iş için mikrofonu iyi olacak bir kulaklık almam gerek. Bütçeden dolayı kalitesiz ürün almış olma ihtimalim sıkıntı olmaz ama araştırmadığım için kötü bir kulaklık almak istemem o yüzden bütçeme göre F/P kaliteli bozulma problemi olmayacak mikrofonu iyi olması öncelikli bir kulaklık önerisi lazım. Şimdiden teşekkürler.
çağrı merkezi işi değildi ama asus tuf h3 kullanıyorduk. benzer modellere bakabilirsin.

uzaktan çağrı merkezi temsilciliği işlerinde ekipman sana ait oluyor. firma göndermiyor.

çağrı merkezi işi değildi ama asus tuf h3 kullanıyorduk. benzer modellere bakabilirsin.
Bütçe düşük 1K maks şuan. Tuf H3 benzeri modellerden haberim yok, bilmiyorum hiç.

havit h3'e bakabilirsin 1k civarındaydı.
Bir önceki kulaklığım Havit 2002D'den memnundum ama kulaklığın genelindeki plastiğe benzeyen kumaş belli bir zamandan sonra dökülmeye başlamıştı. Bir de çok fazla kulaklık kullanma geçmişim olmadığı için marka ve modeller hakkında tecrübem yok. Buna göre Havit iyi midir? Yoksa tercih etmem gereken farklı markalar var mı dersin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,912
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri