Yardım Max 2k Acil Mouse Önerisi

8K pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. 1K kaliteli bir kablosuz mouse her türlü daha çok işini görür. Wraith'e güvenimiz olsa A9 ve modellerini önereceğim de siteye güvenim de yok.
Hocam siteye ne yönde güveniniz ypk

Hocam siteye ne yönde güveniniz ypk
Şu ana kadar memnun kalmadığı için geri göndermek isteyip başarabileni görmedim. Bazıları garanti kapsamlık problem yaşadığında da iade kabul etmedikleri oluyor. Şansına güvenip alırsan ve eline sağlam ulaşırsa ne mutlu sana yani.

Beyler elimdeki 1000hz mouse bozuldu claws o yüzden şu anda rezil 125hxlik rampage mouse kullanıyorum acil mouse lazım direkt sipariş edicem 1000hznin üstündeki mouselar oyunun akıcılığını arttırıyorsa onu alırım
Sistem 5700x3d
4060ti 8gb
16gb ddr4 ram
atk a9 plus al geç

bence evet ve kablosuz olmasıda çok güzel bir şey direkt seviye atlıyorsun
Kablosuzda gecikme hissi olur mu hocam
Kulaklıkta kablosuza geçtim baya uçurum oldu

Kablosuzda gecikme hissi olur mu hocam
Kulaklıkta kablosuza geçtim baya uçurum oldu
Ben G502'den G703'e geçtim ve mousepade uzatmalı dongle dahi kullanmıyorum sadece USB alıcısını PC'ye takıp geçtim mis gibi çalışıyor. Senin alacağında hafif gecikme olacak olsa bile büyük ihtimalle mousepadin önüne dongle koyarsan o gecikme de yok olur. Kablosuz fare büyük bir rahatlık.

valla hocam yok hiç bir şey olmaz tam eksine o kulaklıkta yaşadığın hissiyatın daha iyisini mouseda da yaşayacaksın
Ben G502'den G703'e geçtim ve mousepade uzatmalı dongle dahi kullanmıyorum sadece USB alıcısını PC'ye takıp geçtim mis gibi çalışıyor. Senin alacağında hafif gecikme olacak olsa bile büyük ihtimalle mousepadin önüne dongle koyarsan o gecikme de yok olur. Kablosuz fare büyük bir rahatlık.
Beyler kablosuz dongle alıcam okeyim ama ne alıcam halâ kararsızım bana peşin fiyatına 3 taksit mouse lazım 2.5kya kadar çıkabilirim sanırım

Beyler kablosuz dongle alıcam okeyim ama ne alıcam halâ kararsızım bana peşin fiyatına 3 taksit mouse lazım 2.5kya kadar çıkabilirim sanırım
Yani dediğim gibi hani Wraith biraz muallakta olmayan bir site olsa gerçekten A9 Plus önerirdim çünkü G Pro X Superlight 2'ye çok benziyor. Başka sitelerde o model varsa ona bakabilirsin.

Yani dediğim gibi hani Wraith biraz muallakta olmayan bir site olsa gerçekten A9 Plus önerirdim çünkü G Pro X Superlight 2'ye çok benziyor. Başka sitelerde o model varsa ona bakabilirsin.
Başka ne önerebilirsin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl hocam kullanan baya var sanırım

Ekler

• 37120.webp
    37120.webp
    94.8 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler