bana kalırsa kırılmaz cama 1-2k vermek saçma onun yerine ucuzda alabilirsin zore vs ben çin açıkkan tanesini 5tl ye aldığım koruyucları vs takmıştım evdekilerin telefonlarına düşürdüler camları kırdılar ekranlara bir şey olmadıS26 ultra kullaniyorum ekrna koruyucu takıcam ne almalıyım ne takmalıyım
S26 ultra privacy display özelliğine sahip. Çin malı ekran koruyucu taktığın zaman o özelliği baltalarsın. O nedenle S26 ultraya kaliteli bir ekran koruyucu bence şart.bana kalırsa kırılmaz cama 1-2k vermek saçma onun yerine ucuzda alabilirsin zore vs ben çin açıkkan tanesini 5tl ye aldığım koruyucları vs takmıştım evdekilerin telefonlarına düşürdüler camları kırdılar ekranlara bir şey olmadı
Ben abdul basit adamım. Yıllardır Zahter abiden ultra hd alır takar geçerim.S26 ultra kullaniyorum ekrna koruyucu takıcam ne almalıyım ne takmalıyım
doğru unutmuşumS26 ultra privacy display özelliğine sahip. Çin malı ekran koruyucu taktığın zaman o özelliği baltalarsın. O nedenle S26 ultraya kaliteli bir ekran koruyucu bence şart.
benks anti reflectiveS26 ultra kullaniyorum ekrna koruyucu takıcam ne almalıyım ne takmalıyım
O zaman alma2k çok ya