Yeni Açacağım İnternet Cafe İçin Mönitör Önerisi Yaparmısınız

dostlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli olcak sadece bir tık parlaklığı önemli olsun istiyorum söylediğin gibi f80 de alcam inşallah güzel bir yer kurcaz bu ay

Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. :blobdance:

çok teşekkürler

15-20 masa ile internet cafe açmak büyük risk. Hazır müşterin yoksa ve en az 6 ay zarar yazacak gücün yoksa sıkıntı. Enine boyuna umarım güzel düşünmüşsündür. bu iş göründüğü gibi kolay bir iş değil. Hele 15 makina ise hiç açma derim, bir espor cafe işletmecisi olarak.

kendi çevrema var hocam bu konuda açıcağım yerde o konuda müşteri çekebilcek ve rekabetin olmadığı bi yer ilk etapta o kadar açıcam ayrıyetten yan gelirlerim olduğu için onun zararını bi süre göze alabilirim sadece biraz zaman birden önümü görmeden 40-50 bilgisayarla girmek bana daha sıkıntılı geliyor o yüzden şuan açıp önümü görür görmez geliştirmeleri yapıcam her işte risk var bunları görüp bunlara göre bir duruş almaya çalışıyorum

Allah utandırmasın hayırlı olsun, bol kazançlar

çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

kendi çevrema var hocam bu konuda açıcağım yerde o konuda müşteri çekebilcek ve rekabetin olmadığı bi yer ilk etapta o kadar açıcam ayrıyetten yan gelirlerim olduğu için onun zararını bi süre göze alabilirim sadece biraz zaman birden önümü görmeden 40-50 bilgisayarla girmek bana daha sıkıntılı geliyor o yüzden şuan açıp önümü görür görmez geliştirmeleri yapıcam her işte risk var bunları görüp bunlara göre bir duruş almaya çalışıyorum
Rekabet yoksa güzel, az makinanın sıkıntısı şu 20 makina genelde 5'li masalar şeklinde olur 1 kişi ortadan böldüğü zaman gelen grup gider ama rekabet yoksa gözardı edilebilir en büyük sorunun bu iş sosyal hayatı öldürüyor, buna hazırlıklıysan gerisi hallolur, önündeki 20 seneyi 70-80 metre karede geçireceğini bil, psikolojini hazırla. Monitör konusuna gelirsek, güzel monitör seçmişsin. Ben olsam 24 yerine 27 tercih ederim.

Geri