Wraıth Iem Kulaklıklara İndirim Yapıyor Mu?

Mrc0

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
100
Merhaba, IEM kulaklık arayışındayım 2 gündür. Bir kaç bir şey beğendim ama çok fazla stok sorunu var. Canlı destek ile konuştum yeni stoklarla ilgili. Ama net bir cevap alamadım doğal olarak. 🙂 Yeni indirim de olan bir IEM kulaklığı kaçırdıysam açıkçası biraz üzecek bu durum beni. Bu kurban bayramında bir çok üründe indirim vardı. IEM kulaklıklarda da gözünüze çarpan bir indirim var mıydı arkadaşlar ? Ben hiç bakamadım çünkü yeni ihtiyacım oluştu.

Ekler

• IMG_20260603_171714.webp
    IMG_20260603_171714.webp
    118.6 KB · Hit: 20
Merhaba, IEM kulaklık arayışındayım 2 gündür. Bir kaç bir şey beğendim ama çok fazla stok sorunu var. Canlı destek ile konuştum yeni stoklarla ilgili. Ama net bir cevap alamadım doğal olarak. 🙂 Yeni indirim de olan bir IEM kulaklığı kaçırdıysam açıkçası biraz üzecek bu durum beni. Bu kurban bayramında bir çok üründe indirim vardı. IEM kulaklıklarda da gözünüze çarpan bir indirim var mıydı arkadaşlar ?
Başlıktan ceza veya uyarı yersin, bidahakinde İEM KULAKLIK ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR tarzı bir başlık ile açmanı tavsiye ederim.

Başlıktan ceza veya uyarı yersin, bidahakinde İEM KULAKLIK ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR tarzı bir başlık ile açmanı tavsiye ederim.
Hocam öneriye ihtiyacım yok. Sadece durumu belirtmek için yazdım o kadar şeyi. Asıl öğrenmek istediğim Wraith IEM kulaklıklara indirim yapıyor mu? Eğer yapıyorsa bu bayram da gözüne çarpan bir indirim oldu mu forumda ki arkadaşların?

Merhaba, IEM kulaklık arayışındayım 2 gündür. Bir kaç bir şey beğendim ama çok fazla stok sorunu var. Canlı destek ile konuştum yeni stoklarla ilgili. Ama net bir cevap alamadım doğal olarak. 🙂 Yeni indirim de olan bir IEM kulaklığı kaçırdıysam açıkçası biraz üzecek bu durum beni. Bu kurban bayramında bir çok üründe indirim vardı. IEM kulaklıklarda da gözünüze çarpan bir indirim var mıydı arkadaşlar ? Ben hiç bakamadım çünkü yeni ihtiyacım oluştu.
wraith markalı ve diğer bir kaç marka iem'de hatırlık indirim vardı.

Diğer marka ıem ler hangi fiyatta ki ürünlerdi hocam yüksek bütçede mi fiyat performans olan modeller mi hatırlıyor musunuz?
hayır hatırlamıyorum. ihtiyacım olmadığı için bakıp geçmiştim sadece.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mrc0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri