Çözüldü✓ Laptop Aldim Yorum Yapar Mısınız

Reaksiyon skoru
1
Amacım oyun oynamak değil ofis işleri ama arada canım sıkılınca sims gta5 falan oynarsın istiyorum performans fps beklentim yok. Bunu aldım yanlış mı yaotim oyuncu laptobu mi almaliydim. Bu da sims gta5 oyunu falan oynatır mi. Bu işlerden pek anlamiyorum

merak ettiğim bir şey var neden aldıktan sonra yorum yapılmasını istiyorsunuz normalde almadan önce sorulur ona göre alınır şimdi sana berbat bu paraya daha kötü bir şey alınamaz desek (ürüne bakmadan söylüyorum) ne yapacaksın iade de mi ediceksin amacın sadece pil perfomansı ise windows için çok alternatifin yok zaten fiyat bana pahalı geldi ama dediğim gibi amacın pil performansı muhtemelen o yüzde bir şey diyemem

merak ettiğim bir şey var neden aldıktan sonra yorum yapılmasını istiyorsunuz normalde almadan önce sorulur ona göre alınır şimdi sana berbat bu paraya daha kötü bir şey alınamaz desek (ürüne bakmadan söylüyorum) ne yapacaksın iade de mi ediceksin amacın sadece pil perfomansı ise windows için çok alternatifin yok zaten fiyat bana pahalı geldi ama dediğim gibi amacın pil performansı muhtemelen o yüzde bir şey diyemem
anlayamıyoruz anlatamıyoruz anlatamıyoruz
dilimizde tüy bitiyor
anlatamıyoruz

bir mal aldıktan sonra değil almadan önce sorulu (çok nadir şartlar hariç)

iade mi edeceksin demişsin ya
evet belki iade edecem diyecek bu sert çıkıştan sonra
ama ben sana olanları söyleyeyim mi

bu tarz paylaşımları günde 10 kez görüyoruz
eleştirilerden sonra 8 inde ne cevap geliyor biliyor musun

neyse olan oldu artık yapacak bir şey yok
taksitle almııştım şimdi taksitle döner kartımda başka limit yok bilgisayarsız kalacam mecbur kullanacaz artık

bu ve buna benzer cevaplar

biz günde 10 farklı kişiye aldıktan sonra değil almadan önce sorun dedikçe
bir sonraki gün 15 kişi aynı soru ile geliyor

Amacım oyun oynamak değil ofis işleri ama arada canım sıkılınca sims gta5 falan oynarsın istiyorum performans fps beklentim yok. Bunu aldım yanlış mı yaotim oyuncu laptobu mi almaliydim. Bu da sims gta5 oyunu falan oynatır mi. Bu işlerden pek anlamiyorum
Amacın Oyun Oynamak Değil Fakat Yinede Çok Fazla !

İptal Edip Bunu Alırsan Daha İyi Olur .

anlayamıyoruz anlatamıyoruz anlatamıyoruz
dilimizde tüy bitiyor
anlatamıyoruz

bir mal aldıktan sonra değil almadan önce sorulu (çok nadir şartlar hariç)

iade mi edeceksin demişsin ya
evet belki iade edecem diyecek bu sert çıkıştan sonra
ama ben sana olanları söyleyeyim mi

bu tarz paylaşımları günde 10 kez görüyoruz
eleştirilerden sonra 8 inde ne cevap geliyor biliyor musun

neyse olan oldu artık yapacak bir şey yok
taksitle almııştım şimdi taksitle döner kartımda başka limit yok bilgisayarsız kalacam mecbur kullanacaz artık

bu ve buna benzer cevaplar

biz günde 10 farklı kişiye aldıktan sonra değil almadan önce sorun dedikçe
bir sonraki gün 15 kişi aynı soru ile geliyor
Bunun arkadaş versiyonlarıda var maalesef gel ikinci el krallar gibi pc toplayalım yok sıfır alcam ben o fiyata eli ayagı duzgun bisi yok diyorsun yinede burnunun dikine gidiyor alıyor sıfır sonucta ne olca diyor 5500 1660 parası verip tr..... pc almış sonra bana ağlıyor sıfır aldım niye kasıyor olm sana bosuna mı diyoruz hem soz dinlemiyon hem parandan oluyon bir kere söylüyorum sonra ısrar etmiyorum burnunun dikine gidiyorlar zaten

Hediye olarak kız arkadaşıma aldım fiyatı da ben aldığımda 24 du daha yeni sipariş ettim. Eğer alınmaz diyorsanız iptal edeceğim. Başka alternatif bakacağım. Anlamadığım şey herkes gaming öneriyor bu ofis bilgisayarları bir işe yaramıyor mu sadece pil performansı için mi para veriliyor

Hediye olarak kız arkadaşıma aldım fiyatı da ben aldığımda 24 du daha yeni sipariş ettim. Eğer alınmaz diyorsanız iptal edeceğim. Başka alternatif bakacağım. Anlamadığım şey herkes gaming öneriyor bu ofis bilgisayarları bir işe yaramıyor mu sadece pil performansı için mi para veriliyor
Genelde pil ve ekran kalitesi dışında pek farkı olmaz. İçindeki aynı işlemci, aynı ekran kartı olduktan sonra performans değişmez zaten. Belki pasif soğutma farkı vardır birazda.

Genelde pil ve ekran kalitesi dışında pek farkı olmaz. İçindeki aynı işlemci, aynı ekran kartı olduktan sonra performans değişmez zaten. Belki pasif soğutma farkı vardır birazda.
Benim aldığım modelde d16 olan ekran kartı yok herhalde. Ben 24 bine aldim. Sizce nasıl alınır mı sims ve gta 5 oynatır mi

Benim aldığım modelde d16 olan ekran kartı yok herhalde. Ben 24 bine aldim. Sizce nasıl alınır mı sims ve gta 5 oynatır mi
Ikınırsa 1080p de düşük ayarlarda belki açar ama çok zor. Hele hele benim windows 11 boştayken 11 gb ram kullanıyor, bazen en az 5-6 kullanıyor. Laptopta 8 gb ram ile birkaç sekme chrome ve arkaya spotify açarsa dua etmek lazım. Eğer geçici bir şey almayacaksan en az 16 gb ram bakman lazım.

Geçmiş olsun, 8GB RAM günlük kullanıma bile zor yetiyor.

Windows 10 LTSC Kullanmama Rağmen Bile Yetmiyor .
Konudaki laptopu birkaç arkadaşa önermiştim çevremde kullananlar da var iyi cihaz (oyun oynamayan ofis işleri yapanlar için) ama onlara bile 16GB versiyonunu önerdim öyle aldılar. 8GB bu cihazda para israfı RAM yükseltme imkanı da yok bellek direkt lehimli bu cihazda.

Benim MacBook da bile ağır uygulama açık değilken tarayıcı ofis yazılımları pdf dosyaları derken %60-70 RAM kullanımı oluyor (16GB)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri