Ps 5 Verip Almak Mantıklı mı

Reaksiyon skoru
0
Dostlar selam iyi akşamlar dilerim. Elimde ps 5 mevcut masaüstüne geçmek niyetindeyim ilana koydum bir türlü satamadım. Bugün gezinirken bu ilana denk geldim ve aradığım özelliklere sahip bir sistem. Ama ssd konusunda çok düşündürüyor ve fiyat konusunda mantıklı oluyor mu emin olamadım.

Ps 5 üzerine 18 bin nakit şeklinde anlaştık. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Dostlar selam iyi akşamlar dilerim. Elimde ps 5 mevcut masaüstüne geçmek niyetindeyim ilana koydum bir türlü satamadım. Bugün gezinirken bu ilana denk geldim ve aradığım özelliklere sahip bir sistem. Ama ssd konusunda çok düşündürüyor ve fiyat konusunda mantıklı oluyor mu emin olamadım.

Ps 5 üzerine 18 bin nakit şeklinde anlaştık. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
SSD ve ram çöp

ps5 i kaça vermeye çalısıyorsunuz ki satılmıyor

28500 e ilanda ciddi alıcı bulursam 27 ye vermeyi planlıyorum
Fiyatınız astronomik pahalı sıfır adına faturalı garanti ps5 ler zaten 30 bin hatta konsolcularda elden alsan zaten istediğiniz paraya sıfır alınıyor o yüzden satmamış ürün

Fiyatınız astronomik pahalı sıfır adına faturalı garanti ps5 ler zaten 30 bin hatta konsolcularda elden alsan zaten istediğiniz paraya sıfır alınıyor o yüzden satmamış ürün
Anladım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en max 20k ya verebilirsin şuan 28 k ya tabikide satamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide şimdi pc alma gta 6 oynayıp al bence
Hocam gta için pek hevesim yok açıkçası sadece oyun üzerine değil de günlük kullanım için de masaüstüne geçme düşüncesindeyim. Fiyatını düşürdüm ilanın umarım bi fayda sağlar.

Konsolu 25k dan satıp üstüne 20k ekleyip sistem alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri