Siz bütçenize ve kendi kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Simetrik olan model önermedim. Ama atıyorum piyasada 100 mouse varsa 80 i simetrik üretiliyor artık.
1-
Vgn Y2 Ultra
2-
Gameraider
3-
Razer Deathadder V3 Hyperspeed
Elinize oturmasına göre sıralama yukarıdaki gibi ama kendi aralarındaki donanım ve sorunsuz kullanıma göre bir sıralama yapacak olsaydım. Vgn>Razer>Gameraider şeklinde olurdu. En fiyat perfomans sıralamasıda gameraider>vgn>razer.
Ürünleri kısaca özet geçersek vgn 3950 sensör nordic mcu ile 250mah pil kapasitesiyle bence iyi bir mouse.
Gameraider 3395 sensör ile vgn in arkasına düşse de mcusunu bilmiyoruz(ama diyelim verimsiz bir mcu pil açısından) ama iki katı büyük pil kapasitesiyle pili verimli kullanmaktaki mcu dezavantajını kapatabilir. Oled ekranı bence gereksiz ağırlık ve pil ömründen götürüyor olsa da alanlar memnun görünüyor. 3395 sensörlü mouselar zaten fiyat olarak 1-2k bandındalar.
Razer global bir firmanın güvenilir feedbacklerine sahip bir ürü sensör olarak 3395 ile kafa kafaya denebilir. Pil ömrü 100 saat belirtilmiş. 80 diyelim ona biz. Gayet yeterli bir süre bence. Ama fiyatı gereksiz tuzlu geldi bana.
Ürünleri sizde araştırın değerlendirin. Benim favorim mevcut şartlarda VGN.