Yardım Mouse ve Mousepad Önerisi

ya canım benim mouse için bütçe 2.5k esneyebilir sorun yok,mousepad konusunda yazdığımı oku sen ne atmışsın ona bak xradeste karar kıldım zaten arkadaş attı
Wraith istememişsin gamin gen den başka model attım mousepad için hem 1k civarı mouse pad attım hemde xrades sitesindeki mousepadleri attım zaten xrades te karar kılmışsın bana hala daha ne anlatayım diyorsun ihtyaçların doğrultusundakileri attım birde biraz üstüne koyup alabileceklerini attım

IMG_4516.webp

Ergo mouse olarak Tuf gaming kasasına en yakın seçenek.

Simetrik mouselarda ise ölçüleri en yakın seçenek olarak superlight 2c klonlarına bakmamız lazım, tüm önerdiklerim içinde ben hangisini alırdım? V6 ağır basıyor.

Scyrox V6

Mchose A5 V2 Ultra

Aula V9 Pro

Şekil olarak kullandığın ve önerdiğim mouseların birebir eşleşmelerine bakmak istersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

Simetrik mouselarda ise ölçüleri en yakın seçenek olarak superlight 2c klonlarına bakmamız lazım, tüm önerdiklerim içinde ben hangisini alırdım? V6 ağır basıyor.

Scyrox V6

Mchose A5 V2 Ultra

Aula V9 Pro

Şekil olarak kullandığın ve önerdiğim mouseların birebir eşleşmelerine bakmak istersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

Hocam ölçü olarak değil tutuş ve boyut olarak tuf aura gibi bişey bakıyorum

M3 auradan performanslı olsun
Uzun süre götürsün benim için önemli olan bu bu scroll sapıtmasa ben daha kullanırım zamanında 350ye almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scyrox V6

Mchose A5 V2 Ultra

Aula V9 Pro

En iyisi hangisi size göre

Hocam ölçü olarak değil tutuş ve boyut olarak tuf aura gibi bişey bakıyorum

M3 auradan performanslı olsun

Günümüzdeki son 2 yılda çıkan istisnasız her mouse zaten M3'ten daha performanslıdır. M3 aura sektör lideri bir mouse olmadığı içinde birebir kasası taklit edilecek veya tasarım olarak devamı gelecek bir mouse da değil.

Siz ergo tip mouse alacaksınız ama piyasadaki hangi ergo mouse tutuş şekline göre M3 aurayı taklit eder bilemeyiz. Ancak eloshape gibi sitelerden şekil kıyaslaması yapabiliriz. Önünüzde iki seçeneğiniz var. Ya ölçü ve boyut olarak m3 auraya yakın bir ergo mouse aldıktan sonra sizin ona uyum sağlamanız gerekecek. Yada mevcutta kullandığınız m3 aura veya m3 aura gen ii modelini alın.

Çünkü yeni bir şekile alışmanız ve uyum sağlamanız çok fazla sıkıntıysa sizin için, herhangi bir şey önerip maddi zarar uğramanızı istemem. O yüzden herhangi bir model önermiyorum.

Günümüzdeki son 2 yılda çıkan istisnasız her mouse zaten M3'ten daha performanslıdır. M3 aura sektör lideri bir mouse olmadığı içinde birebir kasası taklit edilecek veya tasarım olarak devamı gelecek bir mouse da değil.

Siz ergo tip mouse alacaksınız ama piyasadaki hangi ergo mouse tutuş şekline göre M3 aurayı taklit eder bilemeyiz. Ancak eloshape gibi sitelerden şekil kıyaslaması yapabiliriz. Önünüzde iki seçeneğiniz var. Ya ölçü ve boyut olarak m3 auraya yakın bir ergo mouse aldıktan sonra sizin ona uyum sağlamanız gerekecek. Yada mevcutta kullandığınız m3 aura veya m3 aura gen ii modelini alın.

Çünkü yeni bir şekile alışmanız ve uyum sağlamanız çok fazla sıkıntıysa sizin için, herhangi bir şey önerip maddi zarar uğramanızı istemem. O yüzden herhangi bir model önermiyorum.
Çok zorlanmam,aura 1 modeli satılmıyor,2 modeli malzeme olarak daha kötü

Size güveniyorum ben hangisini performans olarak en iyisi attıklarınızdan

Çok zorlanmam,aura 1 modeli satılmıyor,2 modeli malzeme olarak daha kötü

Size güveniyorum ben hangisini performans olarak en iyisi attıklarınızdan

Siz bütçenize ve kendi kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Simetrik olan model önermedim. Ama atıyorum piyasada 100 mouse varsa 80 i simetrik üretiliyor artık.

1- Vgn Y2 Ultra
2- Gameraider
3- Razer Deathadder V3 Hyperspeed

Elinize oturmasına göre sıralama yukarıdaki gibi ama kendi aralarındaki donanım ve sorunsuz kullanıma göre bir sıralama yapacak olsaydım. Vgn>Razer>Gameraider şeklinde olurdu. En fiyat perfomans sıralamasıda gameraider>vgn>razer.

Ürünleri kısaca özet geçersek vgn 3950 sensör nordic mcu ile 250mah pil kapasitesiyle bence iyi bir mouse.

Gameraider 3395 sensör ile vgn in arkasına düşse de mcusunu bilmiyoruz(ama diyelim verimsiz bir mcu pil açısından) ama iki katı büyük pil kapasitesiyle pili verimli kullanmaktaki mcu dezavantajını kapatabilir. Oled ekranı bence gereksiz ağırlık ve pil ömründen götürüyor olsa da alanlar memnun görünüyor. 3395 sensörlü mouselar zaten fiyat olarak 1-2k bandındalar.

Razer global bir firmanın güvenilir feedbacklerine sahip bir ürü sensör olarak 3395 ile kafa kafaya denebilir. Pil ömrü 100 saat belirtilmiş. 80 diyelim ona biz. Gayet yeterli bir süre bence. Ama fiyatı gereksiz tuzlu geldi bana.

Ürünleri sizde araştırın değerlendirin. Benim favorim mevcut şartlarda VGN.

Son düzenleme:
Siz bütçenize ve kendi kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Simetrik olan model önermedim. Ama atıyorum piyasada 100 mouse varsa 80 i simetrik üretiliyor artık.

1- Vgn Y2 Ultra
2- Gameraider
3- Razer Deathadder V3 Hyperspeed

Elinize oturmasına göre sıralama yukarıdaki gibi ama kendi aralarındaki donanım ve sorunsuz kullanıma göre bir sıralama yapacak olsaydım. Vgn>Razer>Gameraider şeklinde olurdu. En fiyat perfomans sıralamasıda gameraider>vgn>razer.

Ürünleri kısaca özet geçersek vgn 3950 sensör nordic mcu ile 250mah pil kapasitesiyle bence iyi bir mouse.

Gameraider 3395 sensör ile vgn in arkasına düşse de mcusunu bilmiyoruz(ama diyelim verimsiz bir mcu pil açısından) ama iki katı büyük pil kapasitesiyle pili verimli kullanmaktaki mcu dezavantajını kapatabilir. Oled ekranı bence gereksiz ağırlık ve pil ömründen götürüyor olsa da alanlar memnun görünüyor. 3395 sensörlü mouselar zaten fiyat olarak 1-2k bandındalar.

Razer global bir firmanın güvenilir feedbacklerine sahip bir ürü sensör olarak 3395 ile kafa kafaya denebilir. Pil ömrü 100 saat belirtilmiş. 80 diyelim ona biz. Gayet yeterli bir süre bence. Ama fiyatı gereksiz tuzlu geldi bana.

Ürünleri sizde araştırın değerlendirin. Benim favorim mevcut şartlarda VGN.
tamam teşekkürler klavye olarakda gameraider K1 HE nasıldır hocam

tamam teşekkürler klavye olarakda gameraider K1 HE nasıldır hocam
Fiyatına göre çok iyi klavye. Ben denemek için ikinci el beyaz renk alıp bir ay kullandım ve sattım. Şimdi bende tekrar siyah olanından alacağım. Bir üstü kaliteli bir şeyler almak istediğinizde en az 5k ya çıkmanız gerekiyor.

Fiyatına göre çok iyi klavye. Ben denemek için ikinci el beyaz renk alıp bir ay kullandım ve sattım. Şimdi bende tekrar siyah olanından alacağım. Bir üstü kaliteli bir şeyler almak istediğinizde en az 5k ya çıkmanız gerekiyor.
o zaman alıyorum ayın 20sinde tüm ekipmanları konudan iyice koptuk ayrıca yine 2-2.5kda kablosuz kulaklık öneriniz varmıdır

o zaman alıyorum ayın 20sinde tüm ekipmanları konudan iyice koptuk ayrıca yine 2-2.5kda kablosuz kulaklık öneriniz varmıdır
malesef kulaklıklar ile ilgili detaylı bilgiye sahip değilim. Sık kulaklıkta satın almıyorum son 12 senede 3 tane kulaklık kullandım. Son kulaklığımı 5 yıl önce aldım hala kullanıyorum patlayana kadar devam.

Bunun 3x large ve RGB olanı bende var. Temizlemek bir işkence yeminle ya... Ne yaparsam yapayım ölü deri hücrelerini çıkartamadım üzerinden, bir çözümü ya da fikri olan daha önce yaşamış ve çözmüş olan arkadaşlar bir akıl verirlerse sevinirim.
supurgenin uzun duz uclaru oluyor ya onunla cektir puruzsuz oluyor

supurgenin uzun duz uclaru oluyor ya onunla cektir puruzsuz oluyor
Valla hocam ben steelseriesi'n bu mousepad serisinden iki kere kullandım. Ama arkadaş gibi ne yaptımsa kusursuz siyaha erişemedim. Soğuk suyla yıkadım sıcak suyla yıkadım. En son makinaya attım. Üst kumaşı lastikli bölümden ayrılıp torbalandı :D Birde mousepadi çok hor kullanırım ben. Üstüne sıcak bardak koyarım, bir şeyler dökerim.

O yüzden o gün bugündür mousepad e çok para vermem. En uygun ne varsa istediğim ölçülerde onu alırım. Temizlerim, temizlenmezse atarım verdiğim paraya da acımam. Çünkü 3 kuruşa almışım. Piyasadaki en ucuz mousepadleri kullanmışımdır. En kötüsü 2-3mm kalınlığında aliexpressten bir mousepad almıştım. Masaya yapışmıştı. Spatula ile kazımıştım. En kötüsü oydu :D Min. 4mm lik alıyorum artık. Sorun çıkmıyor.

Arkadaşlar selam yakın zamanda sistemi değiştireceğim ayrıca değiştirmişken ekipmanlarını yenileyelim dedim.
Klavye olarak gameraider K1 He modelinde karar kıldım,2.5k bütçede wireeles veya kablolu mouse önerisi istiyorum uzun sürede sorun yaratmasın performansıda tuf m3 aura gen I modelinden iyi olsun.

yakın zamanda akvaryum kasaya geçeceğim masa ölçüleri 120x60 ,monitörü standlı kullanıyorum ve klavye boyutu %75 ayrıca uzun ömürlü bir mousepad önerisi istiyorum uzun yıllardır uygun fiyatlı 90x40 mousepad kullanıyorum bi değişiklik olsun istiyorum .
Çok uçmak istemiyorum asla bir mousepade 1k ve o civarda para vermek istemiyorum
Pusat Ghost Pro 54GR 26000 Dpı 650 IPS Şarj Edilebilir Kablosuz Rgb Oyuncu Mouse - Beyaz
https://app.hb.biz/XWD1wp9VJznH

Bunu tercih ederim yerinde olsam fiyat performans ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri