Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Acil bağlımolduğun adliyeye gidip muracat savcılığına suç duyurusunda bulun vakit kaybetme

beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Dostum açıklama yazmadan böyle şeyler gönderme ne olursa olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle tüm konuşma kaydını işlem detaylarını dekont vesaire kayıt al. Savcılığa git suç duyurusunda bulun. Gerekli işlemleri yapıyorlar. Dilekçeni de yapay zekadan yardım alarak yazdır. Magduriyetini daha iyi anlatmış olursun.

Bu internet dolandırıcılığı konusunda devlet vatandaşlarını yeterince koruyamıyor. Oysa devletin gereğidir bu, iktidarın işine gelmeyen 1 durum olduğunda anında bant daraltması uygulanıyor bunları isteseler bulurlar. İş o kadar ileriye gitti ki bende bir gün girdiğim sitenin dolandırıcı olduğunu bilmeme rağmen bilgilerimi girmiştim. Konu sahibi gibi açgözlülüğün etkisi var biraz tabii ama benim ki daha çok merak oldu. Adamlar o kadar başarılı yapmışlar ki scripti orijinal e devletten daha iyiydi. Sahte t.c girecektim gerçeğini girmişim istemeden. 😂

T.C girdim, kredi kartı bilgilerimi girdim falan yani sonra da kredi kartını kapattım.

Son düzenleme:
Telefon Numarası sahte, para gönderdiğin hesap kiralık-baskasi üzerine. Polise gidersen bir şey yapamayız der geçer (maalesef). Geçmiş olsun.

Dolap, gardrops gibi uygulamalara da dikkat edin. Bu sıralar çok fazla çakal dadandı oralara, pahalı ürünleri ucuz fiyatlara koyup ilan açıyorlar, satın aldığınızda "komisyon fazlaymış, hesap edememişim" bahanesiyle iptal edip wp çağırıyorlar ve sahte sahibinden linki atıyorlar.

Telefon Numarası sahte, para gönderdiğin hesap kiralık-baskasi üzerine. Polise gidersen bir şey yapamayız der geçer (maalesef). Geçmiş olsun.

Dolap, gardrops gibi uygulamalara da dikkat edin. Bu sıralar çok fazla çakal dadandı oralara, pahalı ürünleri ucuz fiyatlara koyup ilan açıyorlar, satın aldığınızda "komisyon fazlaymış, hesap edememişim" bahanesiyle iptal edip wp çağırıyorlar ve sahte sahibinden linki atıyorlar.
Evet ürünlerin açıklamasına bakın çoğu yapay zeka ile yazıliyor

Hocam orman çocuklarına denk gelmişsin sahibinden uygulamasına benzer bir site kuruyorlar kendilerine siz normal ilana yazdığınızda size kendileri kendi sitelerinin linkini atıyorlar oraya ödeme yapıyorsunuz ama sizde biraz saflık var galiba çünkü sahibinden uygulmasında hiçbir şekilde havale eft veya ibana ödeme yapılmıyor hatta hiçbir ikinci el satış uygulamasında böyle bir satış yöntemi yok siz o paranın üzerine soğuk bir su için çünkü bu şekilde mağdur olan insan sayısı aşırı şekilde fazla şikayet var sitesinden bakabilirsiniz daha çözüme kavuşan olmadı geçmiş olsun bir dahakine buraya danışmadan veya araştırma yapmadan alım yapmayın lütfen paranıza yazık olmuş

Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın gerçekten zor bir durum bazıları bu parayı kazanmak için 2 aydan fazla süre çalışıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr

• Beğen
Reaksiyonlar: Roex
konuyu açtığım gün açıkçası moralim çok bozuktu çünkü ciddi bir para kaybettiğimi düşünüyordum. yardım edenler olduğu gibi enayi diyenler, iyi olmuş diyenler de oldu. bugün itibarıyla süreç sonuçlandı ve paramı geri alabildim. bu mesajı haklı çıkmak için değil sadece güncelleme vermek için yazıyorum. insanın başına gelmeden bazı şeyleri anlaması zor oluyormuş. yine de yapıcı şekilde yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

konuyu açtığım gün açıkçası moralim çok bozuktu çünkü ciddi bir para kaybettiğimi düşünüyordum. yardım edenler olduğu gibi enayi diyenler, iyi olmuş diyenler de oldu. bugün itibarıyla süreç sonuçlandı ve paramı geri alabildim. bu mesajı haklı çıkmak için değil sadece güncelleme vermek için yazıyorum. insanın başına gelmeden bazı şeyleri anlaması zor oluyormuş. yine de yapıcı şekilde yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
Banka ödeme itiraz talebiyle mi paranızı geri aldınız?

Banka ödeme itiraz talebiyle mi paranızı geri aldınız?
bankaya havale iptalinde bulundum karşı bankaya fraud şikayetinde bulundum hesabına bloke konulmuş tarafıma ücret iade edildi yüksek ihtimalle benim gibi bircok kişiyi dolandırdılar hesabında cok fraud işlemi olmuştur bu şahsın

Geri