Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Yüzde 90 oyunlarımı korsan oynarım ama gittim 007 first lighti orjinal aldım çünkü hem türkçe dil desteği var hemde globalde 70 dolarken türkiyede 40 dolara satıyorlar. Her firma böyle yapsın alırım, sen benim dilimi eklemezsen ben niye para vereyim korsan devam

Yüzde 90 oyunlarımı korsan oynarım ama gittim 007 first lighti orjinal aldım çünkü hem türkçe dil desteği var hemde globalde 70 dolarken türkiyede 40 dolara satıyorlar. Her firma böyle yapsın alırım, sen benim dilimi eklemezsen ben niye para vereyim korsan devam
Kardeşim ürünün hedef kitlesi sen değilsin demekki ama para vermeden adamların milyonlarca dolar verdiği bir ürünü lisanssız bir şekilde kullaniyorsun. Kendince kılıfına uydurunca suç/günah olmaktan çıkmıyor yani. Bana yan baktı o yüzden bıçakladım gibi bir şey bu dediğin, neticeye bakacaksın.

Kardeşim ürünün hedef kitlesi sen değilsin demekki ama para vermeden adamların milyonlarca dolar verdiği bir ürünü lisanssız bir şekilde kullaniyorsun. Kendince kılıfına uydurunca suç/günah olmaktan çıkmıyor yani. Bana yan baktı o yüzden bıçakladım gibi bir şey bu dediğin, neticeye bakacaksın.
Hedef kitle ben değilsem firma beni yok sayıyorsa benim korsan oynamamın bir zararı yok demektir çünkü nasıl olsa hedef kitle ben değilim korsan oynamasamda almayacaktım

Bence durumu olmayan yapabilir çnkü bu sayede oyun sektörüne giriş yapar aktif kalır durumun düzelince destek amaçlı satın alımlar yaparsın

Hedef kitle ben değilsem firma beni yok sayıyorsa benim korsan oynamamın bir zararı yok demektir çünkü nasıl olsa hedef kitle ben değilim korsan oynamasamda almayacaktım
Ne alakası var, dünyada ki tüm şirketlerin hedef kitlesi sen mi olacaksın. Bankanın hedef kitlesi sen değilsin diye git soy o zaman. Bu nasıl bi bakış açısı sabah sabah güldüm valla :D

Hırsızlıktır, kul hakkıdır, günahtır ama sor bana umurumda mı

Ne alakası var, dünyada ki tüm şirketlerin hedef kitlesi sen mi olacaksın. Bankanın hedef kitlesi sen değilsin diye git soy o zaman. Bu nasıl bi bakış açısı sabah sabah güldüm valla :D
Neye gülüyorsun oyunun hedef kitlesi ben değilim yani bana satmak istemiyor. bende almıyorum bu denklemde firmaya + - yazan şey ne ? Banka soymakla bunu aynı kefeye koyuyorsan algılamada sorun yaşıyorsun demektir :D

telif hakkından para kazanmaya calismadiginiz surece hırsızlık sayılmaz bence bunu banka soymak ile es deger tutmakta cok abartılı oyun korsanlamak hirsizliksa eger tarayicinizda adblock eklentisi kullanıyorsanız mp3 sarki indiriyorsaniz windows lisansına 10 bin verip almiyorsaniz sizde hirsizsinizdir yani bu durumda neredeyse internet kullanan herkes hirsiz

kardeşim şimdi kul hakkı diye bir şey var o kesin,ama kafirin malı müslümana helaldir,mesela israil destekçisi warner bros'un oyunu cracklerim ben acımam

Hikayeli oyunlara para vermiyorum açıkçası ps5ten hikayeli oyunlara hesap satın alıyorum ghost of yötei 3500tl şahsen bir oyuna o kadar para veremem vermem de. Online oyunlara para veririm, her sene fifa alırım ama hikayeli oyunlara para vermem

kâfirin maii müslümana helal ne demek abicim nerden duydun boyle biseyi kendi kendinize dinle ilgili seyler uydurmayin
hayır ustam bir hocaya sorulmuştu bilgisayar yazılımını korsan indirmek caiz mi diye yabancı bir hocaydı kaynak şuan elimde yok,onlar bize neler neler yapıyor,sen sana zarar gavurun malını çalsan ne çalmasan ne gibi bir cevap vermişti,ondan dolayı öyle dedim

Geri