Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

türkiyede çoğu insan bi oyuna 3 4k para veremiyoki
Parası yetmeyen ucuz araba alıyor. Ona da parası yetmeyen dolmuşa biniyor. Sen de hesaplı olan oyunu al. Mecbur değilsin 5 bin tl'lik oyunları oynamaya. O kadar parası olmayanın zaten bir oyun bilgisayarı da yoktur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır ustam bir hocaya sorulmuştu bilgisayar yazılımını korsan indirmek caiz mi diye yabancı bir hocaydı kaynak şuan elimde yok,onlar bize neler neler yapıyor,sen sana zarar gavurun malını çalsan ne çalmasan ne gibi bir cevap vermişti,ondan dolayı öyle dedim
Her sakallının peşine takılmayacaksın.

Parası yetmeyen ucuz araba alıyor. Ona da parası yetmeyen dolmuşa biniyor. Sen de hesaplı olan oyunu al. Mecbur değilsin 5 bin tl'lik oyunları oynamaya. O kadar parası olmayanın zaten bir oyun bilgisayarı da yoktur.

Her sakallının peşine takılmayacaksın.
tabi sen israil destekçisi şirketin oyununu parasıyla git al

Bankayı soyunca herkes görüyor ama evde crack oyun indirince kim görüyor

İnternet cafeden oyun çalmıyor sonuçta
Kaç Banka soyguncusu gördün? Fransa'da Müze'yi soyanları gördün mü?

tabi sen israil destekçisi şirketin oyununu parasıyla git al
İsrailliyse oynamam bile.

oynadığın oyunu destekleyemezsen bile oyunun vermek istediği mesajı bir şey üretmek istediğinde ilham olarak kullanabilirsin. diyelim ki bir şey üretmeyeceksin, senin dilden dile yaydığın bu oyun güzelmiş demen sayesinde bir başka insan evladı etkilenip yapabilir.

korsan içerik olmasaydı şu anda bu kadar geniş yelpazeye sahip oyun fikirleri göremezdik.

oynadığın oyunu destekleyemezsen bile oyunun vermek istediği mesajı bir şey üretmek istediğinde ilham olarak kullanabilirsin. diyelim ki bir şey üretmeyeceksin, senin dilden dile yaydığın bu oyun güzelmiş demen sayesinde bir başka insan evladı etkilenip yapabilir.

korsan içerik olmasaydı şu anda bu kadar geniş yelpazeye sahip oyun fikirleri göremezdik.
Korsanın bundan ne çıkarı var? (Oyunu crackleyen kişi)

arabayla dolmusla ne alakası var biri telif hakkı biri her urun başına maliyeti olan bisey nasıl aynı kefeye koyuyosun

Neye gülüyorsun oyunun hedef kitlesi ben değilim yani bana satmak istemiyor. bende almıyorum bu denklemde firmaya + - yazan şey ne ? Banka soymakla bunu aynı kefeye koyuyorsan algılamada sorun yaşıyorsun demektir :D
Eee hedef kitle sen değilsen ve sende almıyorsan sorun ne? Çalmak mı gerekiyor? Adam seni umursayıp dilini eklemiyor oyuna, herkes her yaptığını Türkçe yapacak diye bir zorunluluk yok 2026'da yaşıyoruz İngilizce öğrenmeyi dene. Sağlıklı bir beynin böyle içi boş saçma bahanelere sığınarak onlarca belki yüzlerce insanın bir araya gelip emek verdiği yapımları çalmayı masumlaştırması hiç normal değil. İşine geliyorsa ver parasını oyna işine gelmiyorsa oynama, yaptığın terbiyesizliği hak görüp savunma. Ben algıda sorun yaşamıyorum hatta iyi algılarım olduğu için senin dediklerinin aksini düşünüyorum. Umarım bir gün çok emek verdiğin bir şeyi bir başkası "bunda şu eksik olmuş, hedef kitlesi ben değilim" deyip senin hakkını yiyerek çalar ve o zaman ne demek istediğimizi senin için çok zorlayıcı olsa bile belki anlarsın :)

Kaç Banka soyguncusu gördün? Fransa'da Müze'yi soyanları gördün mü?

İsrailliyse oynamam bile.
Fransada yaşamıyoruz Türkiye'de yaşıyoruz Türkiyedede crack indirenleri hapse falan atsalar dışarda insan kalmaz ve çoğu insan dışarda kalır hapishane sayısı yetmeyeceği için

Neye gülüyorsun oyunun hedef kitlesi ben değilim yani bana satmak istemiyor. bende almıyorum bu denklemde firmaya + - yazan şey ne ? Banka soymakla bunu aynı kefeye koyuyorsan algılamada sorun yaşıyorsun demektir :D
Bu firmanın sahibini veya politikalarını sevmiyorum o yüzden ürünlerini ücretini ödemeden kullanabilirim. Güzel mentalite.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,403
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri