Alys Gold Sistemi Nasıl ve Koruma Önlemi

Reaksiyon skoru
0
Selamlar İncehesapdan Alys Gold sistemini sipariş verdim kasa Segotep Axe 5 750w bronze + ancak psu sunu bilmiyorum elime ulaşmadı. Çok pinpirikliyim pc yğ koruma altına nasıl alırım? Ups online mı yoksa line mı seçmeliyim? Aşırı pinpirikliyim bu konuda en iyi önlemi nasıl alırım? Ups oldugunda psu nun kalitesiz olmasının önemi varmı

Selamlar İncehesapdan Alys Gold sistemini sipariş verdim kasa Segotep Axe 5 750w bronze + ancak psu sunu bilmiyorum elime ulaşmadı. Çok pinpirikliyim pc yğ koruma altına nasıl alırım? Ups online mı yoksa line mı seçmeliyim? Aşırı pinpirikliyim bu konuda en iyi önlemi nasıl alırım? Ups oldugunda psu nun kalitesiz olmasının önemi varmı
akım korumalı priz alsan yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

*düzgün bir model

veya nzxt c750 gibi bir psu da alabilirsin uygun fiyata

akım korumalı priz alsan yeterli

*düzgün bir model

veya nzxt c750 gibi bir psu da alabilirsin uygun fiyata
E hocam bazıları yetmez korumaz diyo elektrik git gel yaparsa.

E hocam bazıları yetmez korumaz diyo elektrik git gel yaparsa.
ups alsan zaten elindeki psu ile beraber kaliteli bir psu parası ödemiş olacaksın, onun yerine elindeki psuyu sat biraz da para ekle düzgün bir psu al daha mantıklı.

Tamamdır sağolun değerlendiricem
9070xt'li sisteme o psuya emanet etmezdim, istediğin kadar akım korumalı priz veya ups al olay yine güç kaynağında bitiyor. ki düzgün bir psu almak çok da masraflı bir şey değil.

Geri