Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,786
Bunu Buldum Ama Pek İçime Sinmedi Fiyatından Dolayı 
Düzgün Ve Kaliteli Beslenmem Olmamasına Rağmen 70-75 Kilo Aralığındayım Ve Geceleri Uyumuyorum GeneldeÇeşit çeşit multivitamin kullandım bir faydasını pek görmedim, düzgün yemek yiyorsan ve geceleri uyuyorsan başka bir şeye gerek yok bence.
Sapsarı işeme olayı doğrukan testi yaptırmadan kullanma ki zaten çoğu marka tırt en kötü kaliteli işersin![]()
80+Gold Gibi İşerizkan testi yaptırmadan kullanma ki zaten çoğu marka tırt en kötü kaliteli işersin![]()
limonatacimisin yigidimSapsarı işeme olayı doğru![]()
Sarı Kolada Aynı Etkiyi Gösterir Milimonatacimisin yigidimöyle çok koyu sarı ise su içmen lazım
Hocam multivitamin içinde 1 2 tur öyle işiyorsun bol su içsen bile.Sapsarı işeme olayı doğru![]()
koyu sarı değil ya bildiğimiz sarılimonatacimisin yigidimöyle çok koyu sarı ise su içmen lazım
valla tüketmediğim için bilemiyorumSarı Kolada Aynı Etkiyi Gösterir Mi![]()
işte az su ile alınınca öyle oluyorHocam multivitamin içinde 1 2 tur öyle işiyorsun bol su içsen bile.
kan testine bakıp kullanman daha doğru ama ben uyumak için magnezyum alıyorum ocean mag extra vitamin olarakta https://www.amazon.com.tr/dp/B07K5FP8PB?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1Düzgün Ve Kaliteli Beslenmem Olmamasına Rağmen 70-75 Kilo Aralığındayım Ve Geceleri Uyumuyorum Genelde![]()
Uyku kalitesi için magnezyum biglisinat al hocam. Solgar tavsiye ederim bende cidden etkisi olmuştu plaseboda olabilir ama sanki daha dinlenmiş uyanıyordum.Düzgün Ve Kaliteli Beslenmem Olmamasına Rağmen 70-75 Kilo Aralığındayım Ve Geceleri Uyumuyorum Genelde![]()
Ben 1 2 ay kullandım günde 4 5 Litre su içiyorum. Az da su içsen çokta içsen 1 veya 2 tur sarı işiyorsun hocam kaçarı yok onun çok önemli değil zaten. C vitamininin fazlası çıkıyor.valla tüketmediğim için bilemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işte az su ile alınınca öyle oluyor