❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Allah razı olsun sonunda attı kodu 😁 deneyen olursa alt limit var mı bilgilendirsin lütfen bizi

Tamam kupon geldi de bu miktarda ne alınır tavsiyesi olan var mı?

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4
Satış sözleşmesi bir anlam ifade etmiyor çünkü kesilen bir fatura yok. Geçmişte migros airfryer davasını kazanmıştım. Migros tüketici mahkemesine süreci taşıdı mahkeme fatura kesilmesi sebebiyle ürünün tarafıma teslim edilmesine karar verdi.
Heyetler faturaya değil ödeme yapıldı mı? sözleşme oluştu mu? stok var mı? kriterlerine bakar. Satış sözleşmesi tüketicinin internet sitesinden siparişi onaylayıp ödemeyi yaptığı an kurulur ve tarafları bağlar. Fatura sadece bu satışın mali ve vergisel olarak belgelendiginin kanıtı oluyor. Sizin durumunuz biraz daha farklı fatura işinize yaramıştır fakat satış sözleşmesi bu tip konularda daha önemli olur.

Sanırım alt limit yok.
1780584204580.webp

hocam ben thh başvurdum gerekli dekont ödeme stok olduğunu vs attım da kazanma ihtimalim varsa hiç kullanmayacağım biraz araştırdım aradaki farkı tazmin etme imkanım varmış bende o doğrultuda yapmıştım şikayeti ne diyorsunuz sonuç gelir mi ?

Ürün tavsiyesi olarak akıllı saat (huawei veya mi band) ve bt kulaklıklar olabilir. Ben henüz kullancak bi yer bulamadım kendime :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,503
Üyeler
196,977
Son üye
nc.abidin
Geri