Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır mı? ?

bizim burdaki mağazalar öyle zaten isim vermiyecem başıma iş gelmesin sonra

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en top işlemci derken iyi bir işlemcimi

1080p çözünürlük
bu sana dediğim gaming gecesine gelen 2k da cok rahat ultrada falan oynarsın dlss multiframgen pt falan var yıllar boyu kullanırsın

mağazalarda cok cok nadir ucuza güzel sistem bulursun hepsi kazık aanca böyle vatan 2 3 ayda 1 indirim yapıyor belki daha nadir . o zaman iyi kasa geliyor öyle yerlerde
peki 3 sene falan götürürmü götürmüyecekse almanın lüzmü yok zaten benim dediğim sistem için soruyorum.

voyvodanın kazıkları bu kadar sivri değildi
farkındayım bende ama dediğim gibi çok mecbur olmadıkça internetten almak istemiyorum.

peki 3 sene falan götürürmü götürmüyecekse almanın lüzmü yok zaten benim dediğim sistem için soruyorum.

farkındayım bende ama dediğim gibi çok mecbur olmadıkça internetten almak istemiyorum.
o sistem 3 yıldan fazlasınıda götürür ama dediğim gibi sırf kötü bi tecrübe yasadın diye 1 kere . bu kadar kazık bir ürünü alma bence . internetten pc alan bu kadar insan var ben toplam 3 kere aldım hiçbi sıkıntı yasamadım

ya kule tipi soğutucu takmayıda hiç bilmiyorum. alırsam yardımcı olurmusunuz.
o sistem 3 yıldan fazlasınıda götürür ama dediğim gibi sırf kötü bi tecrübe yasadın diye 1 kere . bu kadar kazık bir ürünü alma bence . internetten pc alan bu kadar insan var ben toplam 3 kere aldım hiçbi sıkıntı yasamadım

sizin attığınız sistem için soruyorum.

ya kule tipi soğutucu takmayıda hiç bilmiyorum. alırsam yardımcı olurmusunuz.

sizin attığınız sistem için soruyorum.
yardımcı oluruz ben müsait değilsem forumda binlerce kisi var biseyi yok macunu süreceksin islemciye . soğutucunun işlemciye temas eden ambalajını cıkaracaksın sonra 4 tane vidası olur genelde o 4 vidayı çaprazlamasına sıkacaksın fanın 1 tane pini oluyo onu cpu 0 fan pinine takacaksın . youtubeda falan birsürü montaj videosu var

tornavida hiç tutmadım hayatımda yapabilirmiyim
yardımcı oluruz ben müsait değilsem forumda binlerce kisi var biseyi yok macunu süreceksin islemciye . soğutucunun işlemciye temas eden ambalajını cıkaracaksın sonra 4 tane vidası olur genelde o 4 vidayı çaprazlamasına sıkacaksın fanın 1 tane pini oluyo onu cpu 0 fan pinine takacaksın . youtubeda falan birsürü montaj videosu var

Evet kasa üzerinde bulunan ryzen 7 5700 işlemci ddr4 için en iyi işlemcilerden bir tanesi denilebilir
16mb cache var neresi en iyi 5800x3d 5700x3d 5800x varken leş. bu arada sistem leş gibi sakın alma am4 sokete o paramı verilir hani top seviye am4 anakart olsa neyse.

tornavida hiç tutmadım hayatımda yapabilirmiyim
altıüstü tornavidayı sağ çevirecen biticek bu kadar büyültme öğren böyle seyleride ileride evde en ufak bise bozulduğunda tamirci cağrırsan ay sonu getiremezsin .

hocam bu sistemin hakkı 35k falan yani o da ekran kartı hatrına düzgün ddr5 veya 7500f ve üstü bir işlemciye sahip 5060 ti 16gb rx 9060xt 16 gb bir sistem kovalayın soğutucu takmak da dünyanın en basit işi youtubeda bir sürü video var oralardan bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,189
Üyeler
196,913
Son üye
progressive
Geri