Portatif Klima Kullanan Var mı?

Marginale

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,459
Normal klima ile uğraşmak istemiyorum portatif alacağım o yüzden kullanan ve kullandığı üründen memnun olan var mı?

Motorun olduğu bölüme damlatıp orada motorun sıcaklığıyla buharlaşıp gidiyormuş galiba. Ek olarak Ankara'da çok nem olmadığı için pek su toplamıyor olabilir :D
Suyu buharlaştırıp geri odaya veriyorsa ne anlamı var ki klimanın en önemli özelliği nem çekmesi zaten. Başka bir mekanizma vardır sanırım.

Ankara’da nem sorunu pek yok doğrudur.

Normal klima ile uğraşmak istemiyorum portatif alacağım o yüzden kullanan ve kullandığı üründen memnun olan var mı?
Kullanacağın yer kaç m2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz duvar tipi kullanıyoruz salon baya büyük olmasına rağmen soğutuyor

Kullanacağın yer kaç m2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz duvar tipi kullanıyoruz salon baya büyük olmasına rağmen soğutuyor
Valla kuntel ktw360 kule tipi vantilatörünü aldım onlar daha sessiz oluyor puanı da baya yüksekti 3 taksitle aldım gitti. Portatif mantıksız geldi bana.

Suyu buharlaştırıp geri odaya veriyorsa ne anlamı var ki klimanın en önemli özelliği nem çekmesi zaten. Başka bir mekanizma vardır sanırım.

Ankara’da nem sorunu pek yok doğrudur.
İşte nem azsa zaten bir sorun olmuyor, nemli yerse mecbur bir kaba boşaltılacak.

Vantilatör sadece sana anlık ferahlık veriyor klima bütün salonu serinletiyor ama vantilatör daha uygun yollu
Klima taktıracak durumda değilim müsaitliğimde yok heryeri delecekler vs onu istemiyorum portatif klimada gider falan çıkarıp uğraşman gerekiyor portatif sulu vantilatörlere baktım aklıma yatmadı bende en mantıklı olanı aldım, çok dert değil buz gibi yapsın diye gayem yok zaten klima çarpıyor o derece serinlik sevmiyorum. Kumtel işimi görecek gibi duruyor.

Klima taktıracak durumda değilim müsaitliğimde yok heryeri delecekler vs onu istemiyorum portatif klimada gider falan çıkarıp uğraşman gerekiyor portatif sulu vantilatörlere baktım aklıma yatmadı bende en mantıklı olanı aldım, çok dert değil buz gibi yapsın diye gayem yok zaten klima çarpıyor o derece serinlik sevmiyorum. Kumtel işimi görecek gibi duruyor.
zaten klima çalışınca içerisi buz gibi oluyor örnek: atölyede klimayı açık unutmuşlar öğlenleyin içeriye bir girdim buz gibi olmuş bende daha sonra dışarı çıktım sıcak geldi

Geri